設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[大會資訊] 【香港影音玩樂展2018】$30 及 $120 入場門票禮品及優惠一覽

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

我今天在ok便利店買佐120元vip門票

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

請問星期六, 日個show收咩時間?

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

rach 發表於 2018-11-18 03:28
請問星期六, 日個show收咩時間?

DESHK2018  香港影音玩樂展 ... 三天開放時間
2018 年 11 月 23 日 (星期五) 10:00-19:00
2018 年 11 月 24 日 (星期六) 10:00-19:00
2018 年 11 月 25 日 (星期日) 10:00-18:00
<--- 九展現場票務處於下午五點半截止發售門券
                                                                                     <--- 全線 OK 便利店於下午兩點截止發售門券

黃金玩家

今天去了幾間ok便利店, 啲職員都係唔知咩嚟! 叫佢check部機 ,佢話部機都搵唔到

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

george92323 發表於 2018-11-18 15:45
今天去了幾間ok便利店, 啲職員都係唔知咩嚟! 叫佢check部機 ,佢話部機都搵唔到{:1_33 ...

邊幾間咁離甫

高級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

剛係OK 買左120飛, OK阿姐搵左好耐先打到單.............
但OK張單寫"數量有限,換完即止" ....

係咪一定可以換取紀念版10”黑膠唱片? 會唔會去到會場話換晒冇ga?
因為25號先去到.......

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

dolphinjack 發表於 2018-11-19 14:05
剛係OK 買左120飛, OK阿姐搵左好耐先打到單.............
但OK張單寫"數量有限,換完即止" ....

放心, 帶張$120 OK收據去會場一定有得換

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

我都想去..........若有假放的話.

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

小瑟 發表於 2018-11-17 08:24
可以架, 入左場之後, 就可以去換黑膠, 換的時間, 你可以問返工作人員同你換返一張正式門票, 我地都估大家 ...

嘩... 呢個真係好消息!
LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物

進階玩家

76-FC 綠翡翠勲章

請問CD Number 是否 跟 OK 收據?