設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[大會資訊] 【香港影音玩樂展2018】$30 及 $120 入場門票禮品及優惠一覽

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
?仲有 7 日就係我地香港影音玩樂展嘅大日子,今次展覽我地會有二種門票畀公眾購買,分別係 $30 基本門票 及 $120 VIP 限量門票,而呢二款門票都會有機會可以得到各式各樣嘅小禮品或優惠畀大家使用。以下就係今次我們為大家準備嘅門票禮品,有啲仲係限量或送完即止架!

?★1) 影音雜誌式場刊 Gadgetal DES 特刊★
平時大家去任何展覽都一定會有本場刊畀你睇返展會有咩焦點,但離開之後硬係覺得本書好似冇咩用途咁,今次我地就聯同 Post76 聯盟伙伴 HDAV 一同炮製一本唔止展會資訊咁簡單嘅影音生活雜誌,實行攞完本書返到屋企都仲可以慢慢睇。

?★2) $120 紀念版10" 黑膠唱片 VIP 門票限量 1,000 張★

今次係我地第一次舉辦一個畀公眾一同參與嘅大事,對我地嚟講絕對別具意義,所以我地就製作咗一張全日本製造嘅 10" 黑膠唱片,而且由著名嘅「東洋化成株式会社」負責造碟,連印刷封套都一手包辦,別具珍藏意義。唱片及門票只會隨 $120 VIP 門券限量發售。

?★3) 大會指定消毒伙伴『AQ Bio Sanitizer 試用裝』★
隨身聽及耳機發燒友,一定希望喺今次展會中試盡各式各樣嘅入耳式耳機的。為大家嘅個人衛生著想,我地搵嚟深受全港用家歡迎,而且成份天然且入口無害嘅消毒劑專家『AQ Bio Sanitizer』嚟為大家嘅個人健康把關,無論係對人體及你貴重嘅隨身聽器材都一定可以發揮最大嘅消毒功效。

?️★4) 星影匯 Metroplex 餐飲半價優惠券★
去完我地影音玩樂展, 九龍灣展貿仲有我們一致推崇的 Dolby Atmos 全景聲影院『#星影匯』電影院架, 呢個可以話係九龍東最強電影院之一, 有多間大大小小的影院可讓你同你的好友, 家人睇返場好戲, 享受埋我地為大家預備的半價餐飲優惠券應該都唔會有投訴吧.(隨 Gadgetal DES 特刊 附送)

?★5) HdAV 香港進階影音雜誌 (免費贈閱)★

我地 Post76玩樂網 早前就同 HDAV 影音雙月刊成了聯盟好友, 呢個時候好友又點會唔撐到行呢?? 每年 HDAV 都風雨不改地支持我地的週年台慶, 今年我地仲經歷人生大事, HDAV 主腦 AVMan 更義不容辭地訓身支持. 所以我地福袋的禮品係有機會得到 『HDAV影音雜誌』一本架, AV 迷一定岩睇! (換領處 : 三樓展區禮品換領處, 此為福袋禮品, 換完即止)

?★6) Lyra Media 耳機及個人音響雜誌 (免費贈閱)★
耳機狂人 Cato 的 Lyra Media 一直都係 Post76玩樂網的緊密戰友, 由年頭的『PAF個人音響文化節人』我們成為協辦單位到今天, Cato 及一眾 Lyra Media 的同事都全力協助我們完成今次壯舉, 所以佢地送出『Lyra Media 耳機及個人音響雜誌』比大家作為福袋禮品, 讓大家吸收一下耳機智識呢. (換領處 : 三樓展區禮品換領處, 此為福袋禮品, 換完即止)

?★7) LaLaMove HK$30 Call 車折扣優惠★

臨近聖誕節, 我地『香港影音玩樂展』都有好多參展商為大家預備定各式各樣的"玩具"筍價, 讓大家可以入手心儀玩具. 呢個時候, 大家一定係想拿拿聲咁 CALL 車返屋企開箱興奮一下吧. 所以我地就為大家預備了送野拿拿聲的 LALAMOVE $30 CALL 車折扣優惠, 希望為大家平得多, 慳得更多呢! (隨購買門票時附送)

?‍?‍?‍?  ★8) 11 歲以下小童免費入場★
我們叫得玩樂展, 除左自己開心之外, 我們絕對讚同一家大小齊齊開心的信念, 所以我們希望無論大人同細路都可以開心享受影音帶來的樂趣. 故此, 我們鼓勵大家帶同身邊 11 歲以下的小童一同免費入場. 實行大有大玩,細有細玩. 以影音連系親子關係.

?希望呢一點點的心意, 可以讓大家有一個開心愉快的星期五, 六, 日呢!

◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆
【?Hong Kong Digital Entertainment Show 2018?】
名稱 : 香港影音玩樂展 2018
時間 : 2018年11月23日-25日
地點 : 九龍灣國際展貿中心三樓匯星StarHall + 六樓發燒房

?DESHK2018 主頁:https://des.post76.hk/
?DESHK 官方論壇:https://post76.hk/forum-173-1.html

門票有兩種:
普通門票:$30
VIP黑膠門票:$120
VIP黑膠門票限量1000套,隨票可到會場換取紀念版10”黑膠唱片一隻。所以,只要成功買到 VIP 門票的話,就會有黑膠贈送咖喇
11歲以下小童免費入場 (需由一位持票人陪同入場)
◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆

*禮品或優惠須受有關條款及細則約束,詳情請參閱『香港影音玩樂展』網頁。

DESHK2018  香港影音玩樂展 ...
爆發影音新體

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

請問vip門票有無預售的?

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

【香港影音玩樂展2018】入場門票 $30 元 及 $120 元 禮品及優惠一覽

小瑟做呢個表時, 都覺得自己傻傻地, 人做展我做展, 好似做左好多唔關事既野.....不過我深信, 見微知著, 希望大家都會明白我地的一點點心意呢!! 11 月 23-25 日下星期五, 六, 日, 我地九展見呀!!!

https://post76.hk/thread-283217-1-1.html
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2018-11-15 22:55
【香港影音玩樂展2018】入場門票 $30元及$120元 禮品及優惠一覽

小瑟做呢個表時, 都覺得自己傻傻地, 人做 ...

大皇,到時見!
LG 65 OLED E7
Yamaha CX-A5200
Crown DCI 8 300
Crown CTS 4200
魅影 9702
杰科 5300
老秦超低音 9115D
L&W  SUB15A
JBL LS40
JBL LSC
Atmos 喇叭 JBL Control X
Surround 喇叭 JBL Control X
Mission 8吋

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

好有誠意

5萬

總版管

多謝支持呀, 到時見

Post76玩樂網.

5萬

總版管

謝leo兄, 我們希望除左參展商之外, 主辦方都應該做多D野出來比來睇展的朋友可以更多野玩, 更多著數, 咁先可以真正做到大家開心麻!!!!
依家收集緊D即場優惠, 又要開工去攪內容勒~
11月23-25日, 到時大家記得搵我自拍留念一番呀~

Post76玩樂網.

銀級玩家

真係好有誠意的一個影音展,好想黎,仲好想攞張黑膠,雖然我無碟機,但真係值得留念。睇住Post76越做越好,睇住大王由以前用PS3睇藍光同用象棋做喇叭避震都宜家成個網站做得咁成功,個人來說真係開心㗎,可惜由星期六開始就出trip公幹,再返香港都已經係25號晚上,今次錯過了,希望下年再搞時我會係香港可以參與啦

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

正呀喂~!! 辛苦晒咁多位喇~!!

5萬

總版管

andyau88 發表於 2018-11-16 10:00
真係好有誠意的一個影音展,好想黎,仲好想攞張黑膠,雖然我無碟機,但真係值得留念。睇住Post76越做越好, ...

哈哈,好開心呀,仲有版友記得我當年用PS3睇蜘蜘俠既年代,今年來唔到下年,同埋下次見到我記得話我知你係Andyau88, 我要同你合照呀。

5萬

總版管

ykluk 發表於 2018-11-16 10:06
正呀喂~!! 辛苦晒咁多位喇~!!

等你來幫手呀