設為首頁收藏本站76Youtube 頻道

Post76影音玩樂

搜索
樓主: 小瑟

[大會資訊] 【香港影音玩樂展2018】$30 及 $120 入場門票禮品及優惠一覽

11萬

鉑金大師

請問vip門票有無預售的?

2萬

70萬

白鑽大師

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章76 精選榮譽會員勲章

billy3310 發表於 2018-11-16 14:02
請問vip門票有無預售的?

梗係有呀喂, 你梗係無睇post, 快啲入手啦:

https://post76.hk/thread-282857-1-1.html

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
billy3310 + 10 + 10 Thanks

查看全部評分

11萬

鉑金大師

76-FC 藍寶石勲章

我想問下買左 OK 張 $120 收據, 有冇得換返張實體票架?? 我覺得張實體票好靚, 想要張黎留念, 如果有就好 LU

2萬

星級玩家

小瑟 發表於 2018-11-16 13:19
哈哈,好開心呀,仲有版友記得我當年用PS3睇蜘蜘俠既年代,今年來唔到下年,同埋下次見到我記得話我知你 ...

想當年Post76仲係用blog型式,我就係search PS3初代出唔出到RAW俾Amp去解碼TrueHD同DTS HD,揾下揾下就揾到呢度講PS3出新Firmware。就係咁就做左10年會員。期間因為有小朋友,所以放棄左AV一段時間。可惜因hardware問題初代PS3出唔到RAW,最後只好賣走,機就走左,人就留左係度一直係毒海。下次見到大王一定揾你合照

1萬

44萬

鑽石大師

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章76 精選榮譽會員勲章

小瑟 發表於 2018-11-16 08:11
謝leo兄, 我們希望除左參展商之外, 主辦方都應該做多D野出來比來睇展的朋友可以更多野玩, 更多著數, 咁先 ...

有緣相見的話一定會搵大王合照
仲有姓陸嗰位靚仔

4萬

252萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

sika 發表於 2018-11-16 17:18
我想問下買左 OK 張 $120 收據, 有冇得換返張實體票架?? 我覺得張實體票好靚, 想要張黎留念, 如果有就好 LU ...

可以架, 入左場之後, 就可以去換黑膠, 換的時間, 你可以問返工作人員同你換返一張正式門票, 我地都估大家都可能會有興趣收收藏返張票, 所以我地都印定哂出來呀!

再次多謝你的支持!
雖然擁有THX認證,但絕對不想自命為發燒友,因為情願只做一個永遠的新手,對任何人都作出友善回應,總好過做一個經常自命識野但不可一世的發燒友呢。

4萬

252萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

andyau88 發表於 2018-11-16 19:40
想當年Post76仲係用blog型式,我就係search PS3初代出唔出到RAW俾Amp去解碼TrueHD同DTS HD,揾下揾下就揾 ...

哈哈....你勾起左唔小我多年前的回憶呢!!!!
雖然擁有THX認證,但絕對不想自命為發燒友,因為情願只做一個永遠的新手,對任何人都作出友善回應,總好過做一個經常自命識野但不可一世的發燒友呢。

專業玩家

76-FC 綠翡翠勲章

辛苦所有工作人員,一定要去支持

進階玩家

去唔到8月會展個show, 今次一定要來

17萬

鉑金大師

76-FC 藍寶石勲章

請問OK買,是否叫“影音消費展”