設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: matt88p

[喇叭組合] 好開心終於建成一個叫做似樣嘅影院!! (MANY PHOTOS)

白鑽玩家

小瑟 發表於 2018-8-15 14:00
各位版友好, 呢個帖本意真係非常之好的, 希望大家唔好回覆玩野既版友, 大家唔覆佢就好快冇引呢!!!!
都知道 ...

如果可以開發呢個功能, 我真係無限認同及支持,  真係可以阻隔好多無聊人, 對人唔對事嘅一班低能兒童!!
其實講到尾都只係想真心分享下, 開開心心, 因為呢個網站識到好多朋友, 有時都會約埋一齊出嚟食飯(如果小室俾面, 請埋你又點話), 見到一班人聚埋一齊開開心心吹緊水, 有時會心一笑, 覺得非常有意思!!
其實我成日都同自己啲group友講, 飲水要思源, 如果唔係呢個平台, 今日唔會有一班志同道合朋友坐埋一齊食飯, 自己亦唔會吸收到咁多音響知識, 冇呢個平台, 就冇咗呢班朋友!!
不過有時真係覺得啲搞事分子其實好奇怪, 小弟玩得好唔好, 其實影響到你啲乜呢?? 你銀行戶口無端端多幾個零?? 定還是你屋企個畫面無端端會變靚咗套機會變好聲咗? 其實佢哋自己 有冇諗下一切為乜呢?  證實到你勁啲, 又如何?? 咪咁囉!!
唔通會喊咩? 最搞笑係開新account, 懶係問你嘢 係咪真係當人傻仔唔知呢?  我睇到真係哈哈聲笑咗出嚟!!
點解好笑? 花咁多時間登記開個新名, 我淨係覆你兩隻字,
諗下都覺得自己賺突咗,  大個仔啦, 唔好要你娘親擔心你仲係長唔大得㗎!!
點都好, 如果有呢個功能我絕對贊成!!
可以封死好多井底蛙, 唔係音響井底蛙, 係人品井底蛙, 搞事份子!!  真係無聊到極點!! 不過調番轉講我又好開心, 其實好多得著, 小弟開個post開得咁辛苦, 影咁多相打咁多字, 又可以長期浮面多人睇,  又可以訓練下人生觀, 睇下人哋嘅愚昧,  發覺原來自己真係都幾幸福!!
Again 俾人話擦鞋都要講 , Thanks to post 76!!

評分

參與人數 2威望 +110 金錢 +110 收起 理由
bigair + 10 + 10 絕對認同
小瑟 + 100 + 100 EQ勁, 正!!!

查看全部評分

星級玩家

matt88p 發表於 2018-7-31 08:57
Pac大師一定一定, 不過等隻array 1500到埋先!! 到時都請教你畀啲意見!!

matt師兄,想問你隻十仔array1500到手未?感覺如何?是什麼口味十仔?想入,周圍都揾唔到,連地x都話無,請教師兄從那處訂購回來,行货定水?

白鑽玩家

xmen 發表於 2018-8-15 15:08
matt師兄,想問你隻十仔array1500到手未?感覺如何?是什麼口味十仔?想入,周圍都揾唔到,連地x都話無,請 ...

入囉!!

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

睇啲相真係覺得好正, 好羨慕樓主!
如果有機會可以親身體驗就好!

禁止發言

簽名被屏蔽

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

恭喜師兄,你間戲院好正 !!! 真心羨慕。我都攪緊裝修,好多野要兼顧、好多野要煩,感受到你完成後既喜悅。

題外話,係我太耐無上黎?討論風氣變晒質,連小瑟大王都俾人單打...  (唔啱聽唔好打頭 )

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +100 收起 理由
小瑟 + 100 + 100 我都冇哂野講.....^^"

查看全部評分

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2018-8-15 14:00
各位版友好, 呢個帖本意真係非常之好的, 希望大家唔好回覆玩野既版友, 大家唔覆佢就好快冇引呢!!!!
都知道 ...

算把啦版管~~~
就算有黑名單功能,,開新ACCOUNT就可以無限復活,,咁何必因為一小眾無聊人去浪費資源呢~~~

我贊成討論區係應該容納各種聲音(當然要跟版規為原則啦)
當人人都覺得某樣野先係正路,,,間唔時睇下相反意見都有可能幫助自己思考卦???

我本人係好鍾意睇筆戰,,如兩方都係有見地既,可以當學野
又可能某一方係喜歡自暴其短既,,我地又可以當成反面教材,或者當笑話睇,,有時都幾過癮o架~~

評分

參與人數 1威望 +100 收起 理由
小瑟 + 100

查看全部評分

白鑽玩家

johnnykut 發表於 2018-8-15 17:43
算把啦版管~~~
就算有黑名單功能,,開新ACCOUNT就可以無限復活,,咁何必因為一小眾無聊人去浪費資源呢~~~

冇㗎喎, 你開一千次都冇用, 知你擺明玩嘢照block!!

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

matt88p 發表於 2018-8-15 18:16
冇㗎喎, 你開一千次都冇用, 知你擺明玩嘢照block!!

就好似靈異節目o的師傅講鬼咁
掂行掂過好地地,,,,俾佢地知道你見到佢,,就會過黎搞下你,煩下你

其實,,,我都好想上黎家訪,,,幾時吹大雞??

白鑽玩家

johnnykut 發表於 2018-8-15 18:40
就好似靈異節目o的師傅講鬼咁
掂行掂過好地地,,,,俾佢地知道你見到佢,,就會過黎搞下你,煩下你

乾坤一開, 一放, 三七氣流一轉
六位齊曬, 而家就幫佢哋上.....