設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

如果我搵到 Sony, LG, Samsung 三台最頂級既電視來做比對大家...

鑽石玩家

金耳朵基本學員76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2016-12-30 12:43
如果試打機唔用XBOX用 PS4可以嗎??? 我個情況係同SONY提議玩呢個活動, 之後佢地又OK全力支持喎, 所以如果 ...

PS4 Pro {:9_426:}
Turntable: Yamaha GT-2000L
Phono Preamp: ASR Mini Basis
CAS: Innuos Zenith MkII
DAC + Pre: Goldmund Mimesis 11
Active Speaker: Goldmund Logos Tower

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

小瑟 發表於 2016-12-30 12:47
如果203同UB900又得唔得呢????

鉑金玩家

小瑟 發表於 2016-12-30 12:47
如果203同UB900又得唔得呢????

當然好啦

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

為老闆着想, 可唔可以試埋 tvb ?

Thx a lot

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

全力支持  小瑟 努力
因為我  準備 買 電視 等  報告   

白鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

kuushun 發表於 2016-12-30 15:32
全力支持  小瑟 努力
因為我  準備 買 電視 等  報告

期待
想用盡量發揮現有器材.....哈哈

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

期待期待

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

有興趣嘅朋友留意住呢兩日活動發佈區報名帖 ... 活動將可一次過試到 Sony 呢部 LED 同其他兩個韓國品牌 頂級 OLED,一齊體驗個中嘅分野!!

Sony BRAVIA Z9D 旗艦級 4K HDR 電視技術分享體驗會 R3.jpg
【報名帖】https://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=250046

白鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

7號joint吾到添,又要等下回
想用盡量發揮現有器材.....哈哈

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

我都好想知個結果 尤其黑位同4K 嘅表現 支持大王!
大王 可否再比較下電視本身喇叭表現?