設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

如果我搵到 Sony, LG, Samsung 三台最頂級既電視來做比對大家...

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

如果試埋打機畫面有無LAG就好啦

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

norip999 發表於 2016-12-29 10:56
對部203同XBOXS落去睇下 4K HDR表現?

即一次過203試晒3部tv, xbox一次過203試晒3部tv, 各有各試hdr??

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

試邊部最耐用

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
ctmk + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

Szelong 發表於 2016-12-29 13:03
試邊部最耐用

試埋邊間售後服務最好
想用盡量發揮現有器材.....哈哈

鉑金玩家

SonSon 發表於 2016-12-29 12:17
即一次過203試晒3部tv, xbox一次過203試晒3部tv, 各有各試hdr??

係丫

1萬

白鑽玩家

阿正

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銅耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

去過多間百記look 過了, 其實setting 都影响好大(TV 另計)4K demo 片源也好大影響, 不過玩下也過引
(Post76 Android 手機版送出)

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

加埋panasonic就真係大戰喇,P記色彩比較自然,大家可以見到唔同牌子嘅取向
(Post76 Android 手機版送出)

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

herman仔 發表於 2016-12-29 11:38
如果試埋打機畫面有無LAG就好啦

如果試打機唔用XBOX用 PS4可以嗎??? 我個情況係同SONY提議玩呢個活動, 之後佢地又OK全力支持喎, 所以如果用 XBOX好似對SONY唔係太好呢~~

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
小寶老豆 + 10 + 10 超正!

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

norip999 發表於 2016-12-29 10:56
對部203同XBOXS落去睇下 4K HDR表現?

如果203同UB900又得唔得呢????
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

gordon98 發表於 2016-12-30 12:02
加埋panasonic就真係大戰喇,P記色彩比較自然,大家可以見到唔同牌子嘅取向
(Post76 Android 手機版送出) ...

P記借唔切了!!!!

Post76玩樂網.