設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: te2370

[討論] 用緊 AnyDVD (HD) 既你請注意

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

DragonI 發表於 2016-7-5 12:49
好吾好以用已下載返来的update anydvd hd ver 7.6.9.5(我save 在下載folder内)盤到新硬碟,然後按執行来 ...

我終於係破解網站下載返個setup, 然後加返個license 入去, 但最大問題係接唔返個online database.

我今日打去匯豐同佢地CS傾左,叫佢地通過個交易, 但試左幾次都唔得.  匯豐同我係電話度落單, reject後佢地即刻查系統, 但乜都搵唔到.  一係個CS唔夠高級睇到, 一係個系統係好初期已經 reject 左, 根本都唔會去到入紀錄.... 即係銀行果邊完全都攪唔到....
本不喜歡頭像, 但我今天實忍不住了...

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

最後我用bitcoin 攪掂左, 原來香港有bitcoins ATM, 入現金攪掂. 匯率比平常高, 大約9-10%, 但OK啦, 反正 redfox 買野用bitcoin會有多10%折扣

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

popo388 發表於 2016-7-1 07:49
Ching 你是買那一個,
佢有copy 同 Ripper,
那個才正確?

我買的是DXDFab BD COPY

用完全備份COPY是先轉 BDMV 之後再傳 ISO 檔

用RIPPER 直接轉 ISO 檔

黑鑽玩家

icemanh 發表於 2016-7-6 17:01
最後我用bitcoin 攪掂左, 原來香港有bitcoins ATM, 入現金攪掂. 匯率比平常高, 大約9-10%, 但OK啦, 反正 re ...

佩服, Ching毅力可嘉!

黑鑽玩家

DragonI 發表於 2016-7-5 12:49
好吾好以用已下載返来的update anydvd hd ver 7.6.9.5(我save 在下載folder内)盤到新硬碟,然後按執行来 ...

裝返舊版(Sylsoft)兼disable 網上數據庫 仍可以用黎backup DVD同舊藍光碟.

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

myblue 發表於 2016-7-6 17:29
 佩服, Ching毅力可嘉!

無法子,  阿仔的卡通要抄晒上個NAS度, 唔係一個月後就要買新碟.

已經發生過好幾次...

而且paramount的碟, 經常load唔到, 每次都要經AnyDVD拆左先可以睇...

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

bitcoins atm 要指母,身份証等,我就覺得吾安全。我不會被這些資料。
(Post76 Android 手機版送出)

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

DragonI 發表於 2016-7-7 14:14
bitcoins atm 要指母,身份証等,我就覺得吾安全。我不會被這些資料。
(Post76 Android 手機版送出) ...

唔使的, 我就係問左好耐先攪清楚...
如果你要進行 BITCOIN trading 先要.
你可以下載 breadwallet, 連條key都係放係你部機,唔係放係人地server度.
我去度果度, 只要掃BARCODE, 入現金, 跟住立即收到提示話收到BITCOIN了.
之後約20-30分鐘,就真正CONFIRM左可以使錢.

我問左間公司, 係開佢地公司TRADING 戶口才要身份證等, 我果日去度連姓乜都唔使講.  ATM 最唔好的地方係個RATE比TRADING 戶口高好多.

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

icemanh 發表於 2016-7-7 22:38
唔使的, 我就係問左好耐先攪清楚...
如果你要進行 BITCOIN trading 先要.
你可以下載 breadwallet, 連條k ...

清楚明白。
(Post76 Android 手機版送出)
現役: Sony STR-DA5800ES, BDP-S5000ES, BDP-CX7000ES, DVP-NS9100ES, SCD-5400ES
退役: Pioneer LX82 Amp, LX53 BD Player, LX50 DVD Player, LX70 DVD/HDD Recorder
Sony 9000ES Pre+Power+Sub-Amp, NS999E DVD Pl

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

myblue 發表於 2016-7-2 16:46
有可能RedFox 或Sylsoft 被卡centre blacklist 佐。

DVDfab Windows 版没有試過,没法比意見。現用緊Mac ...

我都搞咗一大輪,都喺過唔到數,昨天無奈轉會DVDFAB Windows 版,Full back up都幾好,冇乜大問題,喺啲功能要拆散賣冇咁全面!
TV:SONY KD65Z9D
AV Amp:Pioneer LX901
LCR Sur Speaker:Procella P5 x5
Subwoofer:Procella P15A
Ceiling Speaker:TDG NFC-83 x4
Blu-ray player:OPPO 95  OPPO 205
Media Player:Egreat A11
Game Console:PS4 Pro