設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 窮小子

[原聲大碟] ☆★ 定期要做盤點, 今期係 “ 葉蒨文 ” ☆★

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

回 : M仔 ~   ~ 條新錶帶已落入虎手中啦!

再回 : M仔 可能似佢哇~蠢蠢地、克蚊蚊!

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 5威望 +175 金錢 +175 收起 理由
CDROMRW + 10 + 10 戴表好過戴介指,實用D,甜到入心呀!.
dc903 + 50 + 50 sooooooo sweet, 快啦 有人快請飲啦.
ernietse + 50 + 50 男人帶膠帶舒服啲! 鋼帶會夾親啲手毛好痛.
tlsk + 50 + 50 好温馨!
Msuper + 15 + 15 點解既阿虎鍾意里全黑手?富貴一對手閃爆啦.

查看全部評分

鑽石玩家

阻我儲碟者肥五十磅 世紀魔鬼赤貧碟二號

76 榮譽慈善家勲章

窮小子 發表於 2018-6-9 15:56
回 : M仔 ~   ~ 條新錶帶已落入虎手中啦!

再回 : M仔  可能似佢哇~蠢蠢地、克 ...

原奶呢張相係玄機,尋日禾太頓睇唔到嘩!

再回 : M仔  可能似佢哇~蠢蠢地、克蚊蚊!
如果克蚊蚊 = 蠢蠢地,明明只全黑標~里帶梗喎!即係……

x

評分

參與人數 5威望 +240 金錢 +240 收起 理由
CDROMRW + 10 + 10 咁富、大、帥係蠟筆小新定係熊本熊呢?.
dc903 + 50 + 50 樓下E兄又引到羊發笑,咩咩
ernietse + 50 + 50 但係上咗張床度你就好似蠟筆小新咁醒爬嘞啩.
窮小子 + 80 + 80 小子家中地位低微~膽敢挑戰領導呢?.
tlsk + 50 + 50 M兄好細心

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

試鐘仔 ~   ~ 㩒鐘仔 ... hehe

x

評分

參與人數 4威望 +165 金錢 +165 收起 理由
tlsk + 50 + 50 精工不異fan屎!
Msuper + 15 + 15 㩒鐘仔無電呀唔響呀點算呀, 救火車快快快.
dc903 + 50 + 50 果然係die-hard fans
ernietse + 50 + 50 Seiko company must like you so much

查看全部評分

白鑽玩家

danny.chan~羊爸抱羊B.唱兒歌~

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

窮小子 發表於 2018-6-9 22:13
試鐘仔 ~   ~ 㩒鐘仔 ... hehe

bb 的 clock clock
現階段
佢唔識時間係乜
只係按掣
聽下音樂
~d~u~f~f~y~
和有位哥哥說日語話

x

評分

參與人數 4威望 +195 金錢 +195 收起 理由
tlsk + 50 + 50 好得意
Msuper + 15 + 15 唔係老鼠忽,係只老鼠熊_巧威武喎.
窮小子 + 80 + 80 細細個就接觸日版好嘢~大個咪有羊爸品味囉.
ernietse + 50 + 50 oh U buy in Japan so she learns Japanese

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

dear all daddy, do you agree with me BLACK color more sexy to wear on???

x

評分

參與人數 5威望 +205 金錢 +205 收起 理由
tlsk + 50 + 50 彩虹化身侠嚟啦!
CDROMRW + 10 + 10 No la, 有螢光會發光最好,黑嗎嗎都見到!.
Msuper + 15 + 15 禾都話大蔥國最出名係4人骨頭_連細佬都有.
dc903 + 50 + 50 幽默呀。刺穿佢 1年後咪有人叫你daddy囉.
窮小子 + 80 + 80 偷偷看、偷偷望...18禁...hehe

查看全部評分

[img=240,180]http://i1268.photobucket.com/albums/jj562/ernietse/20181111_102154_zps2zgy6okj.gif[/im

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

窮小子: 小子家中地位低微~膽敢挑戰領導呢?.

小子快啲試下全套黑色裝備迎戰同埋調教 <領導>

建議你快啲試下一身黑色裝束去感動對手

套入黑色超薄嘅點點嘅再帶埋你嗰隻黑色潛水錶上陣

包保你一身黑色動感小子超人look 仲生猛活躍過蠟筆小新仲會狂野過一般老豆

對手絕對擋不住同埋一定好享受你呢個角色嘅切入點

到時你全情投入到你個精工鬧鐘鬧極你都唔肯停㖭

到時真係羨慕死呢度隔離咁多人! 你都咪話 龍都冇咁威 ~!~!~!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

窮小子: 偷偷看、偷偷望...18禁...hehe

唔好再匿埋偷偷睇偷偷望呀!

拿拿林快啲試下你至愛嘅黑色小子形象啦!

相信呢度各位老豆都會支持你踏出 2018年夏季新形象嘅黑色誘惑第一步!

包保小子你哋會更加恩愛和諧難捨難離~!~!~!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

窮小子: haha有D難為情添,1時間5識典答...hehe.
~~~~~ 完全明白曬! 我都花樣年華過! 呢尾嘢都係做多個講好囉!
否則大家齋噏唔做大家都會觸景傷情傷感傷心傷身添!
我都係過來人, 明白你點諗嘅, 唔需要回應我哋啦,
最緊要快啲試試! 跟住開誠佈公啦~!~!~!

x

評分

參與人數 5威望 +215 金錢 +215 收起 理由
CDROMRW + 20 + 20 haha!
dc903 + 50 + 50 快d 試佢地 總有一款啱心意
Msuper + 15 + 15 嘩,蠟不小心_我都無他的歌~碟碟呀!.
窮小子 + 80 + 80 haha有D難為情添,1時間5識典答...hehe.
tlsk + 50 + 50 用家心得

查看全部評分

[img=240,180]http://i1268.photobucket.com/albums/jj562/ernietse/20181111_102154_zps2zgy6okj.gif[/im

鑽石玩家

阻我儲碟者肥五十磅 世紀魔鬼赤貧碟二號

76 榮譽慈善家勲章

dc903 發表於 2018-6-9 22:38
bb 的 clock clock
現階段
佢唔識時間係乜

dc903~快啦 有人快請飲啦.
補充下:羊老爹,唔係 "富貴女友",係 "富貴嫂" 來架!所以要請都只係派 "紅雞彈" 吧!
典解禾知,禾記得某些帖有提及過同埋叫得 "阿虎" 是 "富貴太" 也 !

窮小子~小子家中地位低微~膽敢挑戰領導呢?.
哈,禁里咪係張床度攞番 "主權" 囉!

DSH,見你禁 like兔兔,諗諗佢~兔兔衣服,視覺上/身體上_接觸面 "大" 梗係好過 "細" 啦!
擔保里穿上後行在人群、女群、大蔥女群面前都 "鶴立兔群" !
大佬用彩色,細佬用螢光黑色,仲唔型到震!

仲有萬一係戶外唔記得帶兔兔,隨身衣服蚊 "幾個" 用就得啦,幾方便!

x

評分

參與人數 5威望 +250 金錢 +250 收起 理由
CDROMRW + 20 + 20 最驚D人手多多,個個順手搣一個,變光豬!.
tlsk + 50 + 50 幾有創意
窮小子 + 80 + 80 咁多有排用喎~夠小子用1輩子囉…hehe.
dc903 + 50 + 50 呢d裝束 最好去泰國渡密月 至like.
ernietse + 50 + 50 黃橙紅色襯埋都幾醒神喎!不過我鍾意全黑裝.

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

見到就5開胃 ( 1堆 90年代廢料 )

## 今晚番去再跟進 ~ 唯有盡下人士啦!

最憎係條原裝大6鋼帶   手工極差

又要洗下錢, 揾條 ( 日版 ) 先得啦!

x

評分

dc903 + 50 + 50 原來時間好最要 尤其timing 啱啱好.
Msuper + 15 + 15 泡北菜肥仔棋術超勁估佢唔到,好睇過攻深髻.
tlsk + 50 + 50 都係黑膠正DD.
ernietse + 50 + 50 似乎呢度個 討論區要為你加過手錶專區囉喎.

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

窮小子 發表於 2018-6-11 12:25
見到就5開胃 ( 1堆 90年代廢料 )

## 今晚番去再跟進 ~ 唯有盡下人士啦!

粒 (日版) 鋼帶積木差少少位 ~   ~ 聽朝番公司再餃

## 唯有用條膠帶頂住先啦!

評分

Msuper + 15 + 15 20幾年前既標仲要醫佢,里有茂禁長情呢?.
ernietse + 50 + 50 膠帶始終體貼人d, 鋼帶硬班班夾親手毛但耐.
tlsk + 50 + 50 咁有心機,俾個Like你啦
dc903 + 50 + 50 奸爸爹

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

窮小子 發表於 2018-6-11 20:49
粒 (日版) 鋼帶積木差少少位 ~   ~ 聽朝番公司再餃

## 唯有用條膠帶頂住先啦!

經過 1整晚努力 ~   ~ 都係要用回大6錶帶

## 5係錶身5夾日版積木~就係大6積木5夾日版錶帶

果然係(中日)未能友好哇…盡晒力 !!

回 : M仔 ~ 其實條新(日版)錶帶係比呢隻用 : sarb059~附網上圖片

x

評分

參與人數 5威望 +185 金錢 +185 收起 理由
dc903 + 50 + 50 正正玩具
CDROMRW + 20 + 20 係呀!得閒攞呢隻碟襯下第二個封面,可能會.
ernietse + 50 + 50 你啲玩具仲好玩過cd喎
tlsk + 50 + 50 報告非常詳盡
Msuper + 15 + 15 其實係咪標肉太舊所以夾唔到比較新的標帶.

查看全部評分