設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 窮小子

[原聲大碟] ☆★ 定期要做盤點, 今期係 “ 葉蒨文 ” ☆★

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

~ 打風 先來番貨 !!

## @ 5夠半日洗晒D分

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 4威望 +165 金錢 +165 收起 理由
ernietse + 50 + 50 咁樣咪可以留番條黑色硬膠帶,用嚟玩其他嘢.
dc903 + 50 + 50 唔落雨,唔知防5防水
tlsk + 50 + 50 超正, 風大雨大都去提貨,一定要加分喇!.
Msuper + 15 + 15 寓意打風可以測試錶肉是否能潛水~防水 ?.

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

窮小子 發表於 2018-6-7 17:51
~ 打風 先來番貨 !!

## @ 5夠半日洗晒D分

跟進吓隻 50週年版 ~   ~ 改成典先...

x

評分

tlsk + 50 + 50 好光呀!
dc903 + 50 + 50 夜光要光猛 咁先睇到好野㗎
ernietse + 50 + 50 你嘅成人玩具又幾好玩喎!可以換呢換去好得.
Msuper + 15 + 15 空手道黑帶_變成_白帶,嘩夜光;無Fun慘.

查看全部評分

白鑽玩家

danny.chan~羊爸抱羊B.唱兒歌~

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

ernietse 發表於 2018-6-6 23:57
侏羅紀世界6月7日上,

羊老爺不如買個玩具同囡囡玩

見唔見到第1代呀
(希望老羊無記錯)
還有2隻係乜乜樂園贏的
放係bb床旁

x

評分

參與人數 4威望 +195 金錢 +195 收起 理由
tlsk + 50 + 50 張牙舞爪,好得人驚!
窮小子 + 80 + 80 恐龍係禾民嘅巧朋友~典會嚇親羊B哇…hehe.
Msuper + 15 + 15 驅風油都認得嘩,朱蘿唔算可愛會否凶親BB.
ernietse + 50 + 50 支粉紅色驅風油仲正啦! 擺下擺下更加有藥效.

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

搖滾大俠奏
外國樂隊嘅英文歌=譚詠麟唱普通話

各大俠自己樂隊嘅歌,當然亦有其他香港樂隊嘅歌 ok

不過,有一個好大嘅問題

幾百張丟空了 無人坐的凳

$280坐去$580
好多觀眾都係

唔使理我真係5打5得

評分

參與人數 4威望 +195 金錢 +195 收起 理由
tlsk + 50 + 50 報告非常詳盡
窮小子 + 80 + 80 Ching 早晨 ~ 咁積數 ( 正喎 )
dc903 + 50 + 50 比d相睇下啦
Msuper + 15 + 15 依家演唱會贊助包底唔怕,歌手有得玩有錢袋.

查看全部評分

easyliao99@gmail.com

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

大風大雨 ~   ~ 霖住吔埋先出醒開工

## 巧耐味侑幫襯過呢間大集團啦

份量就好足夠 , 梗覺太過人工化

無小茶檔風味 同埋人情味

~ 老啦… 要重新適應社會

回 : 羊爸爸 ~ 佢煮得仲渣過小子哇!!

x

評分

參與人數 5威望 +175 金錢 +175 收起 理由
ernietse + 50 + 50 你快啲畀錢佢再培訓 希望佢成材你就嘆世界.
tlsk + 50 + 50 呢間咁嘅嘢,好耐冇幫襯!
Msuper + 15 + 15 愛吔不定愛煮無興趣煮極不好,錢能解決就好.
CDROMRW + 10 + 10 出街食野係咁上下啦!
dc903 + 50 + 50 不如轉轉住家菜餸口味 快快找個富嫂啦.

查看全部評分

鑽石玩家

阻我儲碟者肥五十磅 世紀魔鬼赤貧碟二號

76 榮譽慈善家勲章

窮小子 發表於 2018-6-8 09:57
大風大雨 ~   ~ 霖住吔埋先出醒開工

## 巧耐味侑幫襯過呢間大集團啦

又係禾吔得橋口既時候, 蜆蚧鯪魚球仗根臉
(個蜆蚧醬媽媽 San 好稀),好少鋪頭仔有賣 "蒿荀絲",
爽臉+爽草 = 爽4啦!

回 : 羊爸爸 ~ 佢煮得仲渣過小子哇!!
錢能解決意思係~工人煮/出街食!hehe,無估錯你應該跟阿媽一齊住!

窮小子~恐龍係禾民嘅巧朋友~典會嚇親羊B哇
因為恐龍個樣有 d 兇猛,所以禾無話 "嚇親" 係 "凶親" 囉 ! hehe

富友友~5夠半日洗晒D分
話樹話,禁富友你升了班後有幾多 Fun 可玩架?
不如好似我禁,將 Fun 打散,最高 20 fun 我只加 15 fun,分散投資襟撈 d !

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
回 :M仔 ~ 呢條日版鋼帶可與另一隻精工共用哇!
哈,個人認為全黑型仔 d ! 你喜歡又係自己個帖度回應我囉 !

x

評分

參與人數 4威望 +230 金錢 +230 收起 理由
dc903 + 50 + 50 有得揀 唔錯喇
ernietse + 50 + 50 炸鯪魚球好似細粒嗰啲狗屎
tlsk + 50 + 50 麵底幾正
窮小子 + 80 + 80 M仔好~你呢餐點睇都似樣過小子嘅早餐鴉!.

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

Msuper 發表於 2018-6-8 15:33
又係禾吔得橋口既時候, 蜆蚧鯪魚球仗根臉 (個蜆蚧醬媽媽 San 好稀),好少鋪頭仔有賣 "蒿荀絲",
...

回 : M仔 ~ 煎天剩餘5夠射10次哇…hehe

Update 番 ~ 得番 兩舊。。。hehe

## 小子大洗哇 ~   ~ 見兄弟就射

回 : M仔 ~ 呢條日版鋼帶可與另一隻精工共用哇!

x

評分

dc903 + 50 + 50 50,40 一於咁俾啦, 羊可咩咩40次半百分.
ernietse + 50 + 50 咁不如幫熊本熊黑色變白色漂白美白啦.
tlsk + 50 + 50 唔好咁大洗
Msuper + 15 + 15 若只標原裝黑鋼帶還要否換?80改成50啦!.

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

Thursday dinner

x

評分

參與人數 3威望 +145 金錢 +145 收起 理由
dc903 + 50 + 50 好地道
窮小子 + 80 + 80 呢個濕炒河外賣算5錯架啦!
Msuper + 15 + 15 落大瘀落劏雞,惟有快快趣買犯盒啦.

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

Thursday fruit

x

評分

參與人數 3威望 +145 金錢 +145 收起 理由
dc903 + 50 + 50 nice
窮小子 + 80 + 80 同本地嘢係有D分別~睇落比較厚肉多水.
Msuper + 15 + 15 快啲畀錢佢再培訓~陪訓梗_訓覺_唔通三陪?.

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

Friday Japanese buffet

x

評分

參與人數 4威望 +155 金錢 +155 收起 理由
CDROMRW + 10 + 10 睇完當食過,好正!
dc903 + 50 + 50 嘩嘩嘩
窮小子 + 80 + 80 豪華豐富 ~ 精彩
Msuper + 15 + 15 刺身巧豪華富贵,Moven雪高好味過哈緊Die.

查看全部評分