設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: alleelarry

[活動] 【1376醒醒你】Dolby Atmos Demo Disc (Sept 2015) 非賣品有獎遊戲

禁止發言

同佢講將來出嘅Bluray和4K Bluray會全部用晒Atmos,唔升級就睇唔到。

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

老公:老婆我想增加鴨毛系統
老婆:點解
老公:因鴨毛系統更有包圍感
老婆:太浪費錢了,不可以
老公:甘妳想我浪費D錢溝女比女包圍定比鴨毛包圍呀!
老婆:甘樣呀?相公.........你話點就點啦!
#:甘樣咪順理成章,乜毛物毛都可以入屋啦!
SONY vlp-vw520. Grandvew120吋
marantz Av10  panasonic Ub9000Gkk
Accuphase C3800.A200.rockna簽名版
世博(七声道後級)7-350 Krell7200(七声道後級)
jl f113v2
前B&W800D2中B&W HTM2D天花sunfier crs3x6
喇叭

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

有咩好方法可以攞到「鴨毛入屋」既批文~~

我係一家之主, 女人行開~~~!!!

真係諗吓可以咁講都開心.....

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

如果係我... 我會咁做法...

首先同老婆去一個有鴨毛既朋友屋企食飯, 當然主力唔係食飯LA, 而係要佢感受下個鴨毛效果有幾正.

一次係唔夠既, 要去多幾次, 就好似買佢鍾意既野一樣, 即時買到嗰下感覺唔係最強烈, 而係要佢望多兩望, 再恨多兩恨至得.

再加上行下影音舖, 又講D鴨毛好處黎毒下佢, 例如我買隻碟百幾二百蚊你覺得貴, 如果配合埋呢SET鴨毛就超值架LA...

可能剎那間係唔WORK既, 但久而久之, 又同佢去睇下有鴨毛既戲, 咁... 就成事架LA...

最重要係部處到一定時候就會到節日位, 咁到時又可以多個藉口入境過關啦....YEAH~~~~

(當然啦, 要老婆同樣鍾意睇戲同環境至得, 否則可能要雙倍付出至得... 即係點?!? 咪就係你有佢有囉...HAHA)

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

alleelarry 發表於 2015-12-6 23:49
溫馨提示:只有在獲選中的情況下,才需要以 PM 向本貼管理員發出得獎確認訊息。 ...

知道,謝謝!
Adam T7V

進階玩家

同老婆講:
"你係咪想有個 Hermes 袋做聖誕禮物呢??? 辦法好簡單,只要你批准我帶D鴨毛返屋企就得架啦!!! 係咪好簡單呢!!??"

一定得...除非唔得...

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

試試帶老婆去轉泰國嘆下SPA, 玩下,食下,SHOP下. 等佢心情大靚 ( 最好SHOPPING 完) ,
返酒店再加多個 "12成工力的徹夜纏綿套餐 " 比佢{:9_407:}, 去到緊張關頭 , 細細聲係佢耳邊同佢講
" 換部機 好唔好呀 ? " ....... 到時佢物都話 " 好 " 㗎啦. 就咁可以取得最重要的 Approval 啦.
Denon AVR-X5200W
KEF T301 + T101 ( ATMOS CEILING )
JL-E110 ( 死Q咗 )

進階玩家

先找朋友兩夫妻(愛哂命的)一齊食飯, 叫你朋友做場戲, 哂自己的名牌手袋, 名牌手錶....最重要哂埋套ATMOS音響 , 順便寸埋自己兩夫妻(唔係連ATMOS你都無呀!重話自己鍾意音響), 激到老婆扎扎跳 , 最後將所有嘢買哂返屋企, 當然要埋套ATMOS喇 , 但苛包就大出血 .....ATMOS入屋了, 哈哈

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

好簡單同老婆講:
「玩AV連最新嘅Atmos都玩唔到,咁仲玩乜鬼嘢AV呀!玩xx好過啦!」

* xx 按自己喜好代入

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

根本唔駛批文
自己話事