設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Andykong

[討論] 極品毒氣室 - 試玩 Rag/Ygg (2016 開年 party, p.19)

見習玩家

charliebrown88 發表於 2015-8-3 19:29
見到圖中有K812, 有冇在場師兄試過K812同以上神物DAC and Amp 試試。

Gun Multibit upgrade now available.

AD5781 BRUZ  

專業玩家

2016年1月1日,香港某地又發生如下吸毒慘事,現場照片如下,
唔好怪小弟手震,當時環境直情腳軟

聆聽器材

左面分兩極

舊派:膽耳擴

訊源:Soundware D100 Pro Media player + Yulong D8 DAC(內置鐘)
膽耳擴1:小不點 MK6

膽耳擴2:DP Workshop 45 Tube Single End

新派:便攜石機

耳擴1:Cavalli Liquid Carbon
耳擴2:Bakoon HPA-01

PC Foobar 2000 + Chord Hugo

右面就全石天下

簡單靚聲組合
Denon DN961 + Viloectric V281

巨無霸掛老鼠箱
訊源:Auralic Aries (LPS)
DAC:Schiit Yggdrasil
耳擴:Schiit Ragnarok

內外兼備的Headpamp GS-X II

識睇一定係睇後欄,我又點會錯過呢~

{:9_426:}

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
oldtype + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

專業玩家

耳機大會,耳機當然係主角

全覽一,張枱唔夠擺,要放多兩張枱仔

全覽二

近D

又近D

嗱,呢D就叫毒物啦{:9_428:}

呢個就慘D,比人剝光豬{:9_407:}

耳機線都係主角之一,點可以唔映{:9_408:}

花絮1

花絮2

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
oldtype + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

黃金玩家

隻 Alpha Dog,  非常慘無人道啊!
由燒友到業界的華麗轉身

Salute to HiFi     Burn Your Music

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

厲害!!
我的cd機真的不爭氣,當日發氣,不少作品佢都罷工,只能聽少量作品,望大家見諒。

鑽石玩家

攪到成晚瞓唔着..................下星期要去周圍試吓啲Amp同綫.......................

專業玩家

moliu 發表於 2016-1-2 23:01
厲害!!
我的cd機真的不爭氣,當日發氣,不少作品佢都罷工,只能聽少量作品,望大家見諒。 ...

放心喎,隻Denon咁好聲,點會有投訴{:9_426:}

我反而想知師兄搵隻咩機黎代替

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

CayinAndy 發表於 2016-1-2 23:00
隻 Alpha Dog,  非常慘無人道啊!

監粗俾人剝光豬去第二隻度。。。。

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

edgeyim 發表於 2016-1-2 23:14
放心喎,隻Denon咁好聲,點會有投訴

我反而想知師兄搵隻咩機黎代替  ...

等我再望望有無電台write off器材先。。。。
早輪佢地掉左d md deck,可惜我無乜md,否則

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

Oh, liquid carbon
(Post76 Android 手機版送出)