設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: lokkk

[入耳式] 逝去感情如何留得住 之 小聾友初試JHA x AK (無圖)

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

kitkitkit_2046 發表於 2015-2-2 12:56
唔詳說.....可看下面
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=207324&extra=&page=3

我覺得師兄可以參考下#23果位師兄的睇法,以下加句“純分享,謝絕討論”就ok, 講番自己條底線就得,呢到好自由的。

另外玩hifi的師兄們都會很好奇,驚自己miss左好器材,有時大方d寫埋器材名,等待 痕的師兄google下咪皆大歡喜囉。
說不定我們都是被蒙在鼓裡的愚者。
愚者也是有愚者的太陽啊。

"哀傷浮遊 別冊"

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

lokkk 發表於 2015-2-2 12:40
師兄, 如果講缺點就會變打手了
由他們一直讚吧

小弟就認為一面倒既讚同彈都可能會被認為係打手
如果兩方面都講下就最好啦~

依家版上都對layla有唔同見解都係好事,等有興趣既朋友參巧下囉

我自己就中意angie多d
總受

黃金玩家

其實啱聴啱價就可以去馬,呢度都係旨在吹下水收下料啦,why so serious? 人人喜好不同聴又唔同,多d意見係好事,好似689市長咁就hihi啦。

利申: 等layla cm,賤賤格格剝花生等睇罵戰
(Post76 Android 手機版送出)

銀級玩家

Senior Web Designer

76-FC 藍寶石勲章

呢到有好多CHING 都係好正面既, 不過我有問題奇怪地所以至咁再問同再講姐.....
不用太介意我多口講咁多野.....
Kit Kit Kit 2046 - Enjoy Hi Res !!

(1964 V8, AK240, Onkyo DP-CMX1, Chord Mojo, Sony PH2, Sony XBA-N3, Sony MDR-1ABT, Sony WH-1000XM2, Audio-technica -ATH CKR 10, KEF Space One, TEAC NT-503DAB.

專業玩家

kitkitkit_2046 發表於 2015-2-2 12:46
個位Ching , 其實比較喜歡討論, 多過只係分享, 我都令教過,  

他有次更說, 少人Post 晌呢到同人 ...

唔好演單單打打深宮劇啦
係咁記仇唔滿意條友就開Post約佢落MK隻揪啦
(Post76 Android 手機版送出)

銀級玩家

Senior Web Designer

76-FC 藍寶石勲章

Drunnktroop 發表於 2015-2-2 13:29
唔好演單單打打深宮劇啦
係咁記仇唔滿意條友就開Post約佢落MK隻揪啦
(Post76 Android 手機版送出) ...

我想問, 隻揪左, WIN 同輸咁又點呀????

呢d就係人既質素啦, 唔關讀唔讀得書多事架.....
Kit Kit Kit 2046 - Enjoy Hi Res !!

(1964 V8, AK240, Onkyo DP-CMX1, Chord Mojo, Sony PH2, Sony XBA-N3, Sony MDR-1ABT, Sony WH-1000XM2, Audio-technica -ATH CKR 10, KEF Space One, TEAC NT-503DAB.

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

kitkitkit_2046 發表於 2015-2-2 13:26
呢到有好多CHING 都係好正面既, 不過我有問題奇怪地所以至咁再問同再講姐.....
不用太介意我多口講咁多野.. ...

或者有師兄對kit師兄分享既野有興趣先問得肉緊d遮
當然你有自由選擇答唔答啦XD
不過上得黎都係想同其他高手交流下.咁人地可能預你會分享多d囉~~:P
總受

高級玩家

jasone_ti 發表於 2015-2-2 13:10
小弟就認為一面倒既讚同彈都可能會被認為係打手
如果兩方面都講下就最好啦~

想問下版主聽咩歌黎試
有時粗粗地, 有聲咪算囉
FINE!

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

同意隻抽解決問題, 高格調少少可以係政總前面搞

我地讀書人講拳頭唔講其他野
說不定我們都是被蒙在鼓裡的愚者。
愚者也是有愚者的太陽啊。

"哀傷浮遊 別冊"

高級玩家

dezispop 發表於 2015-2-2 13:24
其實啱聴啱價就可以去馬,呢度都係旨在吹下水收下料啦,why so serious? 人人喜好不同聴又唔同,多d意見係 ...

真係好賤

話說layla係confirm左會出cm版的?
有時粗粗地, 有聲咪算囉
FINE!