設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: sharkpigyu

[合併式擴音機] 為左追求Accuphase音質 不惜一切 E460 + DP550

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

sharkpigyu 發表於 2014-11-1 13:20
英x服務都還可以 其實落得去友x試野預左比人黑面 除左你confirm比錢個刻先會360度轉態度!!
(Pos ...

真係360度轉變

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

momolee 發表於 2014-11-1 17:13
真係360度轉變

不過都有例外 xx天地個溫生就係呢股濁流的一股清泉 服務態度一流 細心講解 唔會黑面 有問必答 唔似其他甘做又36 唔做又36 愛理不理!!最憎就係比人睇唔起 係要到你科錢個下先知你買得起先比返啲服務你!最衰xx天地唔做Focal 如果我實幫親佢就算價錢貴啲!!
(Post76 Android 手機版送出)
LG 65 E6P
Marantz 8802a
Lexicon RX-7
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
Focal Diablo & CC1008be
KEF T301 E301
MA RX-FX
Velodyne DD12+

黃金玩家

momolee 發表於 2014-11-1 17:13
真係360度轉變

360度唔係即係自轉一圏咩﹖

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

sharkpigyu 發表於 2014-11-1 18:27
不過都有例外 xx天地個溫生就係呢股濁流的一股清泉 服務態度一流 細心講解 唔會黑面 有問必答 唔似其他甘 ...

Dma 都好好
Ssp 聯興都有禮貌,不過比較少野賣,間鋪細左d

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

HenryHou1 發表於 2014-11-1 19:21
360度唔係即係自轉一圏咩﹖

你一話買個sales即刻係你面前轉到個圈。。。gege

星級玩家

oldappletree 發表於 2014-11-1 13:41

十分同意, 我試INT AMP時都係是是但但甘一到我老虎話就呢部, 即時360轉晒即客氣仲有問有答仲好似好FRIEND 甘
第二次去入CDP果位ON LEAVE, 第2個招呼, 我即提佢早幾日先出左AMP, 又係好好招呼了, 仲幫我車仔推到中旅幫我找埋TAXI搬埋上車尾箱, 想番起第一次入AMP時都無理我由得我自己拎走抽到我手都痛....真係唔知要買幾多野先有甘既SERVICE?
Cambridge 751R 752BD Lexicon ZX7 Vlodyne spl1000
Accuphase E460 DP550 ProAc 20R Center C KEF Q800d
LG 65LA9700 MTV8000

星級玩家

oldappletree 發表於 2014-11-1 11:52
Thanks! 聽下D高價位器材

聽完唔買,好難為情,希望唔會俾人黑面。  ...

CHING 小心小心, 野可以亂食, 但係機同SPK唔好亂試呀!
小弟以前抵抗力以為好好, 點知一次誤入代理既2CH房就...如此這般囉....小心小心
Cambridge 751R 752BD Lexicon ZX7 Vlodyne spl1000
Accuphase E460 DP550 ProAc 20R Center C KEF Q800d

星級玩家

jeffmao 發表於 2014-11-1 23:24
CHING 小心小心, 野可以亂食, 但係機同SPK唔好亂試呀!
小弟以前抵抗力以為好好, 點知一次誤入代理既2CH房 ...

今日3:30上過英king 房仔見到Focal Diablo 不過剛好有兩個老闆和一個小女孩在試機。  

打道回府,逃過一刧 沒有毒到{:9_407:}

星級玩家

oldappletree 發表於 2014-11-1 23:49
今日3:30上過英king 房仔見到Focal Diablo 不過剛好有兩個老闆和一個小女孩在試機。  

打道回府,逃過 ...

這個嘛...唔...如果小弟無估錯CHING其實係好想去聽DIABLO, 呢次走得甩下次你又會再去到時無人係毒氣室一定叫你入去 CHING隻腳會唔聽指揮架呢....況且CHING呢排成日上去....小弟心血來潮有預感CHING好快200K或到300K走不掉....例如..CDP+AMP+IC+PC+SPK+SPK線......

星級玩家

jeffmao 發表於 2014-11-2 12:47
這個嘛...唔...如果小弟無估錯CHING其實係好想去聽DIABLO, 呢次走得甩下次你又會再去到時無人係毒氣室一 ...

其實小弟係好奇,各位 C hing 趨之若鶩嘅聲係點様嘅。
是的,有機會一定再去。
真係被佢毒到,抵俾錢
聽歌:淘寶膽前,永恆之音合併機,Creek 50CD
睇戲:LG 65UB9500 Denon AVR-X4100W
            F:Elac 244.2 C:Epos Elan 20 Sur:Mirage OMD 5
            Atmos:Atlantic Onkyo Sub:Sunfire HRS12