設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: windwolf447

[入耳式] 相見恨晚~入手Sennheiser ie800+其他耳機短評(新增全模耳塞聽感)

星級玩家

windwolf447 發表於 2014-6-29 00:09
我用T200就剛剛好非常貼服~半模我都有考慮過,不過我未知道一般價錢同所需時間係幾多? 同埋我反而擔心用 ...

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=177790

Have a look
天長地久:CK4MOD/DX50FMV/R6Pro/CL750/IE800/CKR10
曾經擁有:D2/J3/IMOD5.5/T51MOD/i5/XXS/Sharps/SR-71A/E2C/UM2/MDT/X10/SE215/SE215SPE/SE535/SE535R/SM3V2/8a/ER4S/ER4B/S2/D1001/A100/Momentum/K702/K702ANV

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

Dear Ching
請問ATH-IM04 那間七五折?
因為我想買。
謝謝

星級玩家

kwanlau 發表於 2014-6-29 16:58
Dear Ching
請問ATH-IM04 那間七五折?
因為我想買。

旺角的"翼牽" XD

見習玩家

iem: stage 2 , IQ , ie80

ie800我見有d ching都係用半模...

星級玩家

stevenyu2000 發表於 2014-6-29 16:49
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=177790

我昨晚也看了你的帖子呢,不過要放下一個星期我就有點豫猶了,另外請問價錢是多少呢?

話說現在我把T200的綿剪了一圈出來塞進了IE800附送的耳膠中,非常隔音之餘又不會吸高音~

不過半模應該更好吧?

星級玩家

windwolf447 發表於 2014-6-29 17:39
我昨晚也看了你的帖子呢,不過要放下一個星期我就有點豫猶了,另外請問價錢是多少呢?

話說現在我把T200 ...

我都試過剪T200同shure黑綿去原裝膠入面,係好少少但一樣用用下必返出黎,行路時仲衰。

半模我揾dr.au , $700, 貴少少。不過好過以前揾第二間做果兩對好多。

你爬下我篇文睇下先啦
天長地久:CK4MOD/DX50FMV/R6Pro/CL750/IE800/CKR10
曾經擁有:D2/J3/IMOD5.5/T51MOD/i5/XXS/Sharps/SR-71A/E2C/UM2/MDT/X10/SE215/SE215SPE/SE535/SE535R/SM3V2/8a/ER4S/ER4B/S2/D1001/A100/Momentum/K702/K702ANV

銀級玩家

班目一角 發表於 2014-6-29 09:39
IE800真系另人又愛又恨?

ie800後入到手的只有kuro同re600。kuro中頻既綿密以我認識既iem黎講係無敵既;而re600可以玩吓平衡,ie800都係俾唔到。

聽慣動圈,其他4、5、6、12動鐵的消費都可以慳返了!

星級玩家

stevenyu2000 發表於 2014-6-29 17:48
我都試過剪T200同shure黑綿去原裝膠入面,係好少少但一樣用用下必返出黎,行路時仲衰。

半模我揾dr.au , ...

塞棉的耳膠我大小剛好,再用用看看有沒有什麼問題吧~
感覺有一點點貴呢,不過我都會繼續考慮,謝謝你:)

黃金玩家

有無巴打用zx1夾ie800?
(Post76 Android 手機版送出)

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

windwolf447 發表於 2014-6-29 17:34
旺角的"翼牽" XD

謝謝你