設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 10bucks360

[討論] 這圖和76背道而馳

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

chuwing 發表於 2014-6-5 00:43
哎喲!原來你重咁介意我講果句說話呀 !
我隨口up下就搞到你幾個月摷呢摷路咁緊張
我 ...

個post最後回都就來成個月前
你唔推返出來我都忘記左
邊個摷來摷去又咁介意大家睇到

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

ctmk 發表於 2014-6-5 08:23
仲攞條命嚟晒添呀

我邊有十零萬買野玩丫我呢d窮人
電線都買唔起啊
有十零萬買野玩緊係要話俾大家聽

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
chuwing + 1 絕對認同你係窮人

查看全部評分

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

每人玩法,口味,能力,器材,環境都唔同,點拗都冇結果架啦!!

自己玩得開心便可!!
AV AMP: PIONEER SC-LX904
POWER AMP: CROWN CT8150
BDP: PIONEER BDP-LX800
TV: SONY 65X8500B
OPTOMA UHD51
RYTHMIK E15
JBL ARRAY 1000(F)
JBL ARRAY 880(C)
JBL CONTROL 28(S+SB+TF+TB)

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

10bucks360 發表於 2014-6-5 09:24
電線都買唔起啊
有十零萬買野玩緊係要話俾大家聽  ...

樓主唔駛介懷任何說話, 網上只以平常心、 開懷去吹吹水就ok!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
bigair + 10 + 10

查看全部評分

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

Stanley5387 發表於 2014-6-5 09:34
樓主唔駛介懷任何說話, 網上只以平常心、 開懷去吹吹水就ok!

多謝師兄提點
平有平玩,我有得玩已經開心

星級玩家

lamfatlun 發表於 2014-6-5 07:25
乜野器才都唔緊要!最緊要入返條起碼五尺既冰紅同銠屎!仲要加埋20X-2!咁先叫識玩!
(Post76 A ...

紅/屎/乳,識玩一定甘樣玩!玩到鉑金大師都有你份。

係度玩得,一係交學費,一係收學費,放鬆d啦。

個人relax曬。希望大師門唔好太緊張啦。

利伸*初哥一名*:3樣我都放左二手。

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

10bucks360 發表於 2014-6-5 09:24
電線都買唔起啊
有十零萬買野玩緊係要話俾大家聽  ...

哈哈!就係見你出現贊賞我,我咪睇下你D Post先知道你咁執著睇唔開!
放開D啦香港人………
Naim cds3+555PS + SL Din-to-Din
Naim252/300dr+250dr(Bi-Amp)+SuperCap+SL Din-to-XLR
ATC SCM20SL;Lightspeed MK-3
Denon AVC8500 ; Oppo 205BOA UE
Analysis Plus:Golden Power OVAL x 6條
Symposium Ultra

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

gikifk 發表於 2014-6-5 06:47
又嘈

係佢撩起我先
Naim cds3+555PS + SL Din-to-Din
Naim252/300dr+250dr(Bi-Amp)+SuperCap+SL Din-to-XLR
ATC SCM20SL;Lightspeed MK-3
Denon AVC8500 ; Oppo 205BOA UE
Analysis Plus:Golden Power OVAL x 6條
Symposium Ultra

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

chuwing 發表於 2014-6-5 10:06
哈哈!就係見你出現贊賞我,我咪睇下你D Post先知道你咁執著睇唔開!
放開D啦香港人………  {:6 ...

你都係啊
放開d啦技安哥

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

chuwing 發表於 2014-6-5 10:14
係佢撩起我先

邊個撩返呢個post出來嘈呢?