設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 10bucks360

[討論] 這圖和76背道而馳

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

siuping 發表於 2014-5-7 13:41
正因為調效/配合需要功夫所以好多人寧愿用錢買效果,在 AV 版我都贊成呢個 pencentage...  ...

配件唔會令套機唔校機都突然好聲
難道例如音壓未校好,換件配件突然音壓會岩左?

又例如一個唔識渣車既人唔學車
俾架跑車你都唔識飛啦
踩單車都快過你

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

Gorgeous 發表於 2014-5-7 00:42
環境空間起碼佔5成

環境空間點計先

樓價一萬呎,150呎廳都佰伍萬

禁止發言

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

10bucks360 發表於 2014-5-6 23:21
另外我亦無話過電線完全無用
看看文章內容
寫手亦有指出線材既投資大約是15-30%之間

哎喲!原來你重咁介意我講果句說話呀
我隨口up下就搞到你幾個月摷呢摷路咁緊張
我上年想玩蛇咪贊下D蛇勁秋
早兩個月突然間PatPat痕咪用左十零萬升級我套狗野前後級 law
放開D啦香港人 .....
我呢幾個月不知幾咁開心咁升級器材....享受音樂帶給我的快樂呀
Naim cds3+555PS + SL Din-to-Din
Naim252/300dr+250dr(Bi-Amp)+SuperCap+SL Din-to-XLR
ATC SCM20SL;Lightspeed MK-3
Denon AVC8500 ; Oppo 205BOA UE
Analysis Plus:Golden Power OVAL x 6條
Symposium Ultra

1萬

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

又嘈

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
chuwing + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

星級玩家

76 榮譽忠義勲章

avav 發表於 2014-5-6 14:57
C兄 其實玩影音嘢想玩得好最終都係要玩電同導體
器材要得到最大的發揮是離唔開電跟導體的
不過就一定不是紅 ...

乜野器才都唔緊要!最緊要入返條起碼五尺既冰紅同銠屎!仲要加埋20X-2!咁先叫識玩!
(Post76 Android 手機版送出)

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

睇呢個post嘅回覆(s)真係好有娛樂性 ~ 互相分享嘅有、 撑自己友嘅有、 討論提點嘅有、 連串人嘅都有……………………

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
ctmk + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

星級玩家

76 榮譽忠義勲章

Stanley5387 發表於 2014-6-5 07:56
睇呢個post嘅回覆(s)真係好有娛樂性 ~ 互相分享嘅有、 撑自己友嘅有、 討論提點嘅有、 連串人嘅都有……… ...

咁你入左條未先?

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

lamfatlun 發表於 2014-6-5 08:07
咁你入左條未先?

C Hing: 唔明你意思…………

鑽石玩家

Stanley5387 發表於 2014-6-5 07:56
睇呢個post嘅回覆(s)真係好有娛樂性 ~ 互相分享嘅有、 撑自己友嘅有、 討論提點嘅有、 連串人嘅都有……… ...

仲攞條命嚟晒添呀

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +29 收起 理由
lamfatlun + 10 + 10 超正!
10bucks360 + 10 + 9 絕對認同
Stanley5387 + 10 + 10 人生百態, 千奇百怪!

查看全部評分