設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: muffy

[隨身耳擴] 冷門野系列 - Amaze Audio 6.8

科林玩家

lokkk 發表於 2014-4-3 20:45
嘩, 下次試新野都係問店方借對demo聽過無事先插私伙野好d
一個唔覺意燒左都唔知點算 ...

燒CM= {:9_418:}

高級玩家

mansk2012 發表於 2014-4-3 21:19
燒CM=

你插headphone/universal fit ism都仲好少少, 一爆都可以即刻拎走
CM你點都唔夠快扭返出黎, 到時連耳仔一齊燒就真係得不得了
有時粗粗地, 有聲咪算囉
FINE!

黃金玩家

連耳仔一齊燒.......真的好可怕

科林玩家

lokkk 發表於 2014-4-3 21:28
你插headphone/universal fit ism都仲好少少, 一爆都可以即刻拎走
CM你點都唔夠快扭返出黎, 到時連耳仔一 ...

哈哈,
下次認真要小心

高級玩家

mansk2012 發表於 2014-4-3 21:36
哈哈,
下次認真要小心

感覺呢d DIY amp都係小心為妙
可以換咁多野另一個後果就係無安全保證
尤其係你唔識電
FINE!

高級玩家

lokkk 發表於 2014-4-3 21:47
感覺呢d DIY amp都係小心為妙
可以換咁多野另一個後果就係無安全保證
尤其係你唔識電  ...

真係會咖師兄?!你唔好嚇我喎………真係耳機都可以叫佢賠,耳仔佢點賠俾我??係咪真咖…?乜啲店家會咁唔負責任嘅咩…………
(Post76 Android 手機版送出)

高級玩家

asathor922 發表於 2014-4-3 21:50
真係會咖師兄?!你唔好嚇我喎………真係耳機都可以叫佢賠,耳仔佢點賠俾我??係咪真咖…?乜啲店家會咁 ...

係呀, 連muffy呢d經驗老到既大大都差d中招
真係要小心為上
FINE!

高級玩家

lokkk 發表於 2014-4-3 21:52
係呀, 連muffy呢d經驗老到既大大都差d中招
真係要小心為上

咁請問師兄,我去試嘢要點先可以保障到我嘅耳機同耳仔呢?係咪呢種可換電容(定點叫?)都有存在危險?

高級玩家

asathor922 發表於 2014-4-3 21:57
咁請問師兄,我去試嘢要點先可以保障到我嘅耳機同耳仔呢?係咪呢種可換電容(定點叫?)都有存在危險?
(Po ...

最起碼去d大鋪, d店員最多咪吹到點好聽點好聽
唔會傻更更連d demo都換埋d唔知岩唔岩o個件product既parts落去

最後, 呢d所謂可換"xxx"既野少試為妙
始終安全上你唔知佢落左幾多功夫

一陣好似上面師兄講谷爆耳機/耳仔就真係後悔終生
FINE!

高級玩家

lokkk 發表於 2014-4-3 22:03
最起碼去d大鋪, d店員最多咪吹到點好聽點好聽
唔會傻更更連d demo都換埋d唔知岩唔岩o個件product既parts ...

多謝師兄分享……唉…本身睇完muffy 大大篇分享仲想去試下啱唔啱自己隻小鐵……而家有啲唔放心……唯有再等muffy. 大大其他推介啦……