設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Rakehell

[討論] 有冇人好 enjoy 去德"8" ?

關閉 [複製鏈接]

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

calvincjsa 發表於 2013-6-20 11:25
小瑟大王,你終於要出手平息事件!真係有道理,同好理性分析,        

你言重勒, 唔好話出手平息, 我用多個角度等大家可以多D思考, 唔好諗埋一邊咁解呢~~~
有理性既大家, 小瑟講野先有人聽, 如果唔係, 我講完大家照X可也, 我講咩都係徒然呢~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

ilavbnm 發表於 2013-6-20 11:38
攪到大王都出面...雖然我唔知是否關我事
不過...既然我o係喱個post都算活躍份子...點都講番d野啦

講得岩, 明白唔一定接受, 呢個就係我所講既緣份呢~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

小瑟 發表於 2013-6-20 11:41
"旺角音響中心"

大王都係我果代喎...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

小瑟 發表於 2013-6-20 11:45
講得岩, 明白唔一定接受, 呢個就係我所講既緣份呢~~~

我喱亭中坑...點會未同地庫交過手吖...
多多少少都明d o既...不過...個人感受又係另一回事
我只能學大王話齋...我同佢地無咩緣份囉(即係好似我同菲記一樣)...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

"旺角音響中心"

我廿幾年前係果度買人生中第一套廿媽媽前後級同JBL座地大喇叭呢...

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

小瑟 發表於 2013-6-20 11:42
IL兄, 其實都唔係話關邊個唔邊個既事既, 小瑟只係睇到大家好似文字上表達好似有D誤會, 我出黎加以說明一 ...

真係辛苦 & 麻煩晒大王...
我都認...我喱種兜圈 & 反向式表達手法...又係有d"臀部幽靈"o既...
不過...睇怕我一時三刻都係改唔到...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2013-6-20 09:23
呢個POST小瑟都睇左好幾日, 其實香港影音行業店舖有其獨突既生意手法, 呢點小瑟一早就知架勒, 旺角來講, 友 ...

絕對認同大王講法......
理性討論咪算囉......我自己就好唔鍾意粗言穢語.......
呢度唔係爛仔竇呀

評分

參與人數 2威望 +110 金錢 +100 收起 理由
小瑟 + 100 + 100
manblood + 10 絕對認同

查看全部評分

【苦盡甘來】

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

"旺角音響中心"

不過講地方最大應該係海運豐擇,半個足球場咁大,入面仲有好多間視聽室。
千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

keke323 發表於 2013-6-20 12:20
絕對認同大王講法......
理性討論咪算囉......我自己就好唔鍾意粗言穢語.......
呢 ...

你又做咩走入o黎...臀部痕呀...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

銀級玩家

金耳朵銀耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

ice_man 發表於 2013-6-20 01:18
之前都見過Post76呢度有師兄講到地庫好似黑店咁,其實我之前都唔係好敢入去問價買野,有次經過就即管試吓 ...

La D 5叫血書呀, 咁多位大大!
系high-light啫!

我都有發表過所以都黎句總結: 無緣係重要,
                      形象更重要.

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
manblood + 10 絕對認同

查看全部評分

AV WEAPON'S                       MUSIC WEAPON'S