設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: qq1122yq

[1080高清電視] 蟲蟲特攻隊 之 連掃2部SONY HX950

新仔玩家

735hk 發表於 2013-6-17 20:51
係外地工作遲咗回港 ,無緣與師兄一起上去,可惜啊。
祝師兄買到好機,玩得開心!
...

都係我太心急...    忍唔住好快就去左買。
不過真係好抵玩,佢地仲有現貨,唔駛訂,幾方便。
現在快樂使用中。
師兄你得閒都去抬部番黎啦!

新仔玩家

eggcake92 發表於 2013-6-17 19:33
搞到...好想整番部

我都係係呢度睇到忍唔住 !

係呢度睇得多Post係好危險架 !!!

高級玩家

chiwaib 發表於 2013-6-18 00:10
現在快樂使用 ...

師兄, 可唔可以知你部 55" W800A 幾錢,  同埋將蟲蟲店聯系人同電話給我,

我想聯系好後, 直接找司機上去試機及買了送回來.  (為了方便, 用你同一型號好了!)  

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

chiwaib 發表於 2013-6-18 00:10
現在快樂使用 ...

ching~w800覺得質素如何?.?

好有興趣想入~
DENON天龍AVC-X4700H
KEF R100
KEF 3005SE
KEF Q50A

UE 18 PRO

進階玩家

Campenella 發表於 2013-6-15 13:25
Just a Reminder ONLY

師兄們 , 講下我2次嘅小小經驗 , 我四年前從深圳帶過一次電視返香港 , 過程都好順利 ...

師兄
最后比左幾多存倉費呀?

新仔玩家

735hk 發表於 2013-6-18 09:56
師兄, 可唔可以知你部 55" W800A 幾錢,  同埋將蟲蟲店聯系人同電話給我,

我想聯系好後, 直 ...

55w800 我買左 *@*) 人仔 ,
蟲蟲電話及地址係佢淘寶網頁, 好容易就會搵到!

新仔玩家

POWER 發表於 2013-6-18 11:34
ching~w800覺得質素如何?.?

好有興趣想入~

我覺得真係唔錯,
玩ps3仲可以出到12 bit color, D色好正同好實!
因為想用被動3D , 又喜歡Sony, 所以呢個w800好似係巿面上唯一選擇 !!
不過你最好自己去百記睇下最實際 !!! 因為只有自己最知自己心水 !!

黑鑽玩家

chiwaib 發表於 2013-6-18 20:18
我覺得真係唔錯,
玩ps3仲可以出到12 bit color, D色好正同好實!
因為想用被動3D , 又喜歡Sony, 所以呢個 ...

thx~ching

我都係咁覺得~sony電視的確耐用~

ching買55"個價~係香港只買到47"~.~
KEF R100
KEF 3005SE
KEF Q50A

UE 18 PRO

新仔玩家

POWER 發表於 2013-6-19 09:25
thx~ching

我都係咁覺得~sony電視的確耐用~

是的, 一樣價錢, 所以都是揀55吋 ~~!!

如果香港淨係貴三四千蚊, 我都會係香港買因為個保養 ~~!!

但係現在一部香港55吋買到差唔多兩部大陸55吋 ~~!! 所以我覺得博得過 ~~~!

如果兩年冇壞就係賺左 ~~!! 如果真係壞左, 買過部新既都係打個和 ~~~!!

唔會兩年壞兩部咁黑仔掛  ~~!!

黑鑽玩家

chiwaib 發表於 2013-6-19 11:38
是的, 一樣價錢, 所以都是揀55吋 ~~!!

如果香港淨係貴三四千蚊, 我都會係香港買因為個保養 ~~!!

咁又係啊~橫掂香港買都唔係日本製

47吋對我屋企來說是很大~被動式應該會舒服D

W800有冇覺得打機有殘影? motionflow 480夠用嗎?
KEF R100
KEF 3005SE
KEF Q50A

UE 18 PRO