設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[討論] 如果我地借到D耳機器材想搵會員試..(正式命名"76玩家特工")

關閉 [複製鏈接]

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 精選榮譽會員勲章

死啦....樓上講既我都聽唔明...
不過我一向好少理呢D野, 我自己喜歡玩新野就會keep住玩
我喜歡寫文就會keep住寫
下下要理人意見就住就住好無癮架

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

muffy 發表於 2013-1-28 09:27
死啦....樓上講既我都聽唔明...
不過我一向好少理呢D野, 我自己喜歡玩新野就會keep住玩
我喜歡寫文就會keep ...

梗係!玩得咪玩,寫得咪寫
但你都知有部分「人」,以為你寫的係會影響佢的錢途,所以會百般打壓

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 精選榮譽會員勲章

moliu 發表於 2013-1-28 16:01
但你都知有部分「人」,以為你寫的係會影響佢的錢途,所以會百般打壓 ...

所以我一向好少理
最緊要自己用心寫同埋有人支持

高級玩家

muffy 發表於 2013-1-28 16:31
所以我一向好少理
最緊要自己用心寫同埋有人支持

即管寫
踩一部機不代表說真話, 讚一部機不代表說謊話

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵金耳朵學員

絕對有興趣
自己本身都係位耳機發燒友
而且有SET架生仔影下products咁
加上又愛寫下開箱, 聽感文章
而家樓主主動出擊要搵人幫手
實在開心, 小弟定必舉腳支持
有咩要小弟出手(支筆), 即管出聲

某年某月某日迷上了聽機, 經過幾年的學習, 現在有機會寫寫聽感, 分享心得, 一齊討論研究研究 :-)
觀看所有 Head-fi Guppy 的文章

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

moliu 發表於 2013-1-28 16:01
但你都知有部分「人」,以為你寫的係會影響佢的錢途,所以會百般打壓 ...

其實係得76出野, 會比邊個打壓呢?? 一般會員又可以點樣打壓呢?? 幾個會員聯群結黨去一同回帖打壓樓主呢D行為, 我地76係絕不容許架喎~~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

多謝大王表明立場,立字為據!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

跟本就需要咁, 任何店舖想同用家打好關係, 呢點我唔會抗拒, 但如果玩到什麼打壓, 聯手另外其他真正用家分享得唔開心唔舒服, 呢點就真係唔容許的!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

joeny 發表於 2013-1-25 21:44
咁堅  

可唔可以透露出一下係屬於入門級、主流 還是 高階 嘛?

3千幾蚊, 算係咩級呢??? 應該係入門吧!!!!

Post76玩樂網.

5萬

總版管

各位有志者好,

過左幾日, 大家都對呢件事非常有興趣, 但因為此事其實涉及既野太多, 好似話借左既器材返去, 如果有損壞, 損傷, 究竟點樣去負責呢??? 雖然呢個計劃既參加者都唔係以版主身份出任, 不過某程度來講都係代表 Post76 整個網站的, 所以係呢方面我地係絕對需要自願者去接受一D條款先的.

所以, 今次呢個會員試玩計劃我地係會有比較嚴謹既挑選, 除左對耳機等器材有興趣之外, 仲要在處理事件上, 待人接物上, 都係表現出一個負責任心的會員材可以的. 另外最緊要最緊要既一樣野, 就係自身既職業或業務上, 冇任何有關或可以有關與從事耳機或相關界別之會員方可出任. 因為我地係最希望可以會員係以用家身份去玩件器材而得出一個用家既小小分享.

以下就係我收集好大家既回文之後, 得出既人名表, 我地會由人名表中, 先選出第一人去呢次計劃既實習生, 如果第一個做得好之後, 我地就會開始第二個, 第三個, 如此類推, 希望可以另到耳機版有更多真正用家既分享報告出到台.

而此名表中既所有會員, 都會自動成為試玩計劃既下一個實習生, 係呢個時段內, 大家都好好咁將自己身邊玩緊既野又好, 想討論既野又好, 係呢個耳機友多多分享, 我們就會係大家既文章中, 去再作第二位的挑選.

1) victorsausau
2) nicknick
3) muffy
4) hiyori
5) vicchow
6) vchai
7) 中毒太深
8) grazysos
9) guppyguppyguppy

第一個實習生的公布時間, 會係..............2013年2月18日之前會公布. 希望呢個計劃係可以另玩耳機既朋友有一個更新既景像呢!!!

Post76玩樂網.