設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[討論] 如果我地借到D耳機器材想搵會員試..(正式命名"76玩家特工")

關閉 [複製鏈接]

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 精選榮譽會員勲章

MakCato 發表於 2013-1-26 07:48
我對官方聚會既興趣大好多好多

你都黎參與??
正呀高手過招~~~

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

有興趣試下玩,如果吾介意新手既話

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

支持官方聚會,而家真係好缺呢樣野

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

CLP 發表於 2013-1-26 02:45
其實我覺得也可以仿效HEADFI咁時不時搞個官方聚會, 一來大家可以交流下同識下同好, 二來官方活動又可以避免 ...

有人借交流為名圖利

呢個大早知,只係有某些人愈來愈做得出面啫!

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

MakCato 發表於 2013-1-26 07:48
我對官方聚會既興趣大好多好多

官方有好有唔好,但對使用者來講,他們或希望可以「同時」試到「不同」牌子的
這個是官方難以做到

但若由第三者搞,即使蝕錢做(某位大大曾做幾年),最後咪被某位/幾位所謂的大師質疑,仲口出狂言!

有意願係好,但最終俾某人/些人令好事變成憾事!

ps 香港人太勢利,世界上怎會有些馬兒好,要不吃草,更要贈品/拿回扣的事發生???

高級玩家

moliu 發表於 2013-1-26 14:55
官方有好有唔好,但對使用者來講,他們或希望可以「同時」試到「不同」牌子的
這個是官方難以做到

其實o個個大會我去足咁多年...有一年做埋傳媒聯絡(其實即係幫手叫行家)
當中既內情太過曲折...
搵齊人講野應該夠輯錄成書
踩一部機不代表說真話, 讚一部機不代表說謊話

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

MakCato 發表於 2013-1-26 15:23
其實o個個大會我去足咁多年...有一年做埋傳媒聯絡(其實即係幫手叫行家)
當中既內情太過曲折...
搵齊人講 ...

內情應該同近日單野差唔多

有些在多人睇(高唔高就。。。。自行判斷)所寫作品的大師,背後的故仔簡直引人入勝!!

進階玩家

QQ
小弟覺得, 要搞得成可持續的官方聚會, 每一位會員的態度同付出都非常重要, 唔理有無D神神佛佛說三道四, 如果大家都可以保持理性, 開放, 而正面的心態, 我覺得係可行的
每一件事唔好話剛開始不可能完美, 就算已經搞左好多次, 都不可能完美, 無理由因為做不到100分就放棄去做, 更不應該為左某D存心壞事的人而影響耳機界的發展

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

估唔到呢區有咁多咁熱心的ching, 實在為76感到非常之開心,小弟都好熱愛headphone/dac同headphone amp, 可惜小弟無乜心力再放落Headphone到,為有支持下各位有心有力的ching
退燒了

專業玩家

支持~~