設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[討論] 如果我地借到D耳機器材想搵會員試..(正式命名"76玩家特工")

關閉 [複製鏈接]

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

kankwan 发表于 2013-1-25 20:07
試野就一定有興趣既,係咪試左就一定要出文呢?

做得特政隊員,點都要借完野分享返呢。^^來自: Android客戶端

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

kankwan 发表于 2013-1-25 20:07
試野就一定有興趣既,係咪試左就一定要出文呢?

黎緊會有一部未見街的DAC+耳擴,睇下邊位有興趣勒。^_^來自: Android客戶端

新仔玩家

好似幾好玩咼做觀眾睇評測

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2013-1-25 20:46
黎緊會有一部未見街的DAC+耳擴,睇下邊位有興趣勒。^_^

咁堅

可唔可以透露出一下係屬於入門級、主流 還是 高階 嘛?

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

小弟喺呢方面都幫唔到手...如果車天車地果邊需要搵人幫手小弟有時間的話超願意幫手
但做版主就唔好喇...小弟之前十年都係做關於車既野...小瑟總版管有關於車既問題小弟都好樂意一齊參與討論的

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

最近終於比較空閒上來,就看到小瑟兄這個非常有趣的計劃實,實在很有意思,也許可以為現在的耳機圈帶來良好的變化啊

小弟很有興趣參加和支持,小弟一直覺得,同一隻耳機由不同口味,喜歡不同音樂,使用不同器材的朋友去試和寫,這樣不但可以促進交流,更加可以令大家理解,同一件產品,其實可以有很多面,很多觀點去欣賞,而這正是現在香港耳機圈比較缺少的風氣

小弟有點想念以前一隻耳機推出時,可以有十幾篇唔同人既開箱文,觀點內容都唔同既時代
文筆、風格、資歷,其實我覺得並不重要,只要大家都是寫自己心中的話,看文的朋友可以放抱開放的態度,試下理解人地點寫同點玩,多D輕鬆既吹水,就已經很好了,而我覺得76的文化同呢個計劃,是很有希望可以做到這點的

也期待小瑟兄有更多關於這個計劃的情報

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
WE300B + 10

查看全部評分

…coming soon…
當你知得愈多,就會感到自己知得愈少。
當你覺得沒必要再去知道,你也什麼都不知了

"…的工作其實頗容易。我們不用冒險,卻可佔據道德高地,肆意批評他人的作品甚至個人。我們喜歡鬧人,因為寫者痛快、讀者過癮,但我們最終不得不承認的一點是,人家付出了心力的『垃圾』,意義還是比我們的批評大得多"
- Adapted from 「五星級大鼠」(Ratatouille), credit to 「單刀橫傳的反思」-

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

另外抱歉nicknick兄,小弟不少心按錯了支持旁邊的小點,其實小弟是想支持你
不知有沒有方法改回評價呢?
…coming soon…
當你知得愈多,就會感到自己知得愈少。
當你覺得沒必要再去知道,你也什麼都不知了

"…的工作其實頗容易。我們不用冒險,卻可佔據道德高地,肆意批評他人的作品甚至個人。我們喜歡鬧人,因為寫者痛快、讀者過癮,但我們最終不得不承認的一點是,人家付出了心力的『垃圾』,意義還是比我們的批評大得多"
- Adapted from 「五星級大鼠」(Ratatouille), credit to 「單刀橫傳的反思」-

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

興趣係有;但我能力未到驚幫唔到手,我自己都只係用隻千零蚊 ear phone,同埋我聽野唔係好廣。

進階玩家

QQ
其實我覺得也可以仿效HEADFI咁時不時搞個官方聚會, 一來大家可以交流下同識下同好, 二來官方活動又可以避免有人借交流為名圖利

高級玩家

我對官方聚會既興趣大好多好多