設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: tsw01

[重低音] 迷你拾仔

星級玩家

10吋型號 , sales 又無推介過 , 我以為貴好多tim ..... 6千幾同 sunfire HRS-10 差不多 .... 真係有得唸 ~
聽D師兄講過 VELODYNE SPL-ULTRA 系只係 外觀改左 , 但功能一樣 ?  唔係係唔係呢 ?!  
會唔會SPL-1000 唔出 ...
里奧 發表於 2009-3-26 11:03

VELODYNE SPL-ULTRA  要9xxx

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

WOO ~ 乜貴咁多既 @@ ..... 咁我搵番 SPL-800i / 1000  算了 ......

VELODYNE SPL-ULTRA  要9xxx
takkie 發表於 2009-3-26 15:14
Yamaha CX-A5200,MX-A5200
Soulution 330
Vivid audio G4S2
Shunyata research Triton V3
Konda audio note Sps 2.7

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

已收到P.M.,THX ching.

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

18# tsw01

師兄 , 你部MM8是否用原裝電源線 ?
用什麼線做輸入 ? 同埋是否插晒兩個"LINE IN"位 ? 還是只插一個位 (如是,是插那一個位?)
我部MM8就入手 , 想向你請教做定功課 !
無言感激 ! ...
dannysure 發表於 2009-3-26 11:07

我只用原裝電源線和普通rca線接left line in。

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

130# tsw01

明白 ! 這兩天入貨 , 等我玩下先 !

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

呢D咪叫做專業囉
樓上鋪成日話自已無生存空間,賴呢賴路,問吓自已有無攞個心出黎,成日諗住點樣係你身上挖最多錢殺雞取卵,咁咪惡性循環囉,D客咪驚咗樓上鋪覺得無保障,貴D都去大公司幫襯,叫佢地自 ...
maner394 發表於 2009-3-25 11:58

前日上旺角wing shing 諗住買隻拾仔, 個肥肥地既sales 哥哥, 又係問多句都那口那面, 唔想答唔想答咁.. 真係好似俾錢買氣黎受咁....

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

依到d師兄用d sub仔,隻隻都係堅嘢!

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

依到d師兄用d sub仔,隻隻都係堅嘢!
米赫洛域 發表於 2009-3-27 23:20

都係多得76D毒王,我當初買sub好彩有睇{大家對購入既 Subwoofer 滿意嗎? (附用家對 Subwoofer 評價)}呢個post
如果唔係就買咗平sub,行咗好多寃枉路

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

130# tsw01

明白 ! 這兩天入貨 , 等我玩下先 !
dannysure 發表於 2009-3-27 17:40

公起!公起!

高級玩家

前日上旺角wing shing 諗住買隻拾仔, 個肥肥地既sales 哥哥, 又係問多句都那口那面, 唔想答唔想答咁.. 真係好似俾錢買氣黎受咁....
samson2948 發表於 2009-3-27 23:15
係佢喇