設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: tsw01

[重低音] 迷你拾仔

專業玩家

76 榮譽忠義勲章

魔鬼.........

買大D ........買大D .........有咁大買咁大
maner394 發表於 2009-3-24 01:51

專業玩家

76 榮譽忠義勲章

如果唔買 MX5.1,用 MM8 搭一套 5.1.....五隻speaker 用咩好呢? 如果用番 mirage 有無好介紹?
Thx.........

試下補錢換得吳得     我個人認為mm8  100呎都0K 再大D都好辛苦
takkie 發表於 2009-3-24 01:15

星級玩家

不如一set  MX5.1    賣左mm6

買個spl1000  or hrs12

進階玩家

如果唔買 MX5.1,用 MM8 搭一套 5.1.....五隻speaker 用咩好呢? 如果用番 mirage 有無好介紹?
Thx.........

stm 發表於 2009-3-25 00:21

師兄:
Mirage好似有套OS³-Sat 5.1 Home Theater System
用MM-8,其他都高級d

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

尋日路過尖沙咀 , 身痕上左"通利"試MM-8 , 果然有驚喜 , 真係估佢唔到 .  
[OT] 通利個 sales 真係好好人 , 同旺角果D比真係 "天與地" .......
Yamaha CX-A5200,MX-A5200
Soulution 330
Vivid audio G4S2
Shunyata research Triton V3
Konda audio note Sps 2.7

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

尋日路過尖沙咀 , 身痕上左"通利"試MM-8 , 果然有驚喜 , 真係估佢唔到 .  
[OT] 通利個 sales 真係好好人 , 同旺角果D比真係 "天與地" .......
里奧 發表於 2009-3-25 11:20

呢D咪叫做專業囉
樓上鋪成日話自已無生存空間,賴呢賴路,問吓自已有無攞個心出黎,成日諗住點樣係你身上挖最多錢殺雞取卵,咁咪惡性循環囉,D客咪驚咗樓上鋪覺得無保障,貴D都去大公司幫襯,叫佢地自已檢討下先喇

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

101# maner394

Agree x 2

高級玩家

呢D咪叫做專業囉
樓上鋪成日話自已無生存空間,賴呢賴路,問吓自已有無攞個心出黎,成日諗住點樣係你身上挖最多錢殺雞取卵,咁咪惡性循環囉,D客咪驚咗樓上鋪覺得無保障,貴D都去大公司幫襯,叫佢地自 ...
maner394 發表於 2009-3-25 11:58

高級玩家

weeps1584 發表於 2009-3-25 13:51

絕對同意.....叫佢試就問係咪買....係買先俾試....唔試點知岩唔岩.... 串到爆...執都係應該

星級玩家

今又只認同 而家D人買野係今鬼精 王老太上身今 格雲全港九新界 

又成曰問底價幾多 (包括上網二手買賣)吳知已為番左羅湖城今 成日問完會買既人 都吳知佔吳占到5% 試問有乜生存空間 AV野己經吳係賺得多 一大間鋪又伙計又燈又火立  賣部機得個一仟 幾佰 水位

仲有係通利到試左會買野有幾多人(一係新手,一係大把吳至在)通利個賣街價咪仲恐佈
加上通利係批貨出去搵錢 吳至在門面生 請個人番泥招呼下D人 賣吳到野個員工都吳會比人插 比人炒 照樣有工開有人工
話分兩頭 買賣雙方都己自己利益方面諗  如果所有上樓舖頭汁鬼曬 得番代理 
你估仲有$9500  一部3800  $1980 對mirage 150喇叭比人買泥

香港人諗下啦