李好野@76 發表於 2021-9-8 01:18

依個貼可以出一本武林秘級
Q姐相位神功
C君3D低頻
MD縮龜大法
MD無恥無敵心法
MD屎忽鬼心經
我真係學到好多野{:1_262:}

MDLP 發表於 2021-9-8 01:40

李好野@76 發表於 2021-9-8 01:18
依個貼可以出一本武林秘級
Q姐相位神功
C君3D低頻

你隻手指真係指得好啱

李好野@76 發表於 2021-9-8 01:52

MDLP 發表於 2021-9-8 01:40
你隻手指真係指得好啱

係呀!指東指西都不及有人應聲
辛苦哂!不眠不休望實76
每小時一次.......佩服{:1_351:}

李好野@76 發表於 2021-9-8 02:08

李好野@76 發表於 2021-9-8 01:52
係呀!指東指西都不及有人應聲
辛苦哂!不眠不休望實76
每小時一次.......佩服 ...

訓啦(教主)!深夜2:00了
仲研究REW?
明天飲完早茶再研究,頭腦會清醒D

csbzkI 發表於 2021-9-8 11:55

明明系自己60-120hz没调好
然后得出结论是sub仔没办法覆盖打心口频段
大师啊,你这样误导人
系唔系唔太好咧

csbzkI 發表於 2021-9-8 12:18

两个低音炮的摆位
推荐前后或左右居中摆,或者系前后斜角摆
前面左右摆,不是首先推荐的摆位方法

MDLP 發表於 2021-9-8 12:18

csbzkI 發表於 2021-9-8 11:55
明明系自己60-120hz没调好
然后得出结论是sub仔没办法覆盖打心口频段
大师啊,你这样误导人

乜嘢叫做斷章取義作故仔就係你呢種人
上面都已經踢爆咗你
不過你哋嘅文化係鍾意做㗎我冇嘢講
上一版已經踢爆咗你轉做故仔
話咗喺個asio diver未裝好所以經過avm個分頻出

MDLP 發表於 2021-9-8 12:20

csbzkI 發表於 2021-9-8 12:18
两个低音炮的摆位
推荐前后或左右居中摆,或者系前后斜角摆
前面左右摆,不是首先推荐的摆位方法 ...

你所謂嘅低音打心口咪就係呢啲粗劣嘅做法
夾硬谷個包包喺度邊個唔識吖

MDLP 發表於 2021-9-8 12:21

低音未校好呢啲就真係典型例子

MDLP 發表於 2021-9-8 12:23

唔好以為瞓醒覺就可以走數
唔該搭返呢條題目
頁: 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68
查看完整版本: 大陆玩家低频进化史

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。