MDLP 發表於 2021-9-7 12:02

LamsonIsm@FB 發表於 2021-9-7 11:59
你想人教你就好啦虛心d, 系度串串貢人地教完你就系咁串人,同你講野有辱斯文,講完,收線 ...

由頭到尾最唔識嘢嗰個係你
最冇禮貌嗰個又係你
你拋人唔到自己做返隻烏龜我都戥你可憐

MDLP 發表於 2021-9-7 12:05

LamsonIsm@FB 發表於 2021-9-7 11:59
你想人教你就好啦虛心d, 系度串串貢人地教完你就系咁串人,同你講野有辱斯文,講完,收線 ...

搞咗兩日你睇下邊個教邊個
係識嘢嘅就唔會seven出嚟搞個投票
乜嘢叫做習慣?
習慣就係唔識唔知點解
就直接跟個網上教學做

samngan@G 發表於 2021-9-7 14:32

MDLP 發表於 2021-9-7 12:05
搞咗兩日你睇下邊個教邊個
係識嘢嘅就唔會seven出嚟搞個投票
乜嘢叫做習慣?

大師,不用無限loop圖啦,有回應的師兄加上小弟,有6位表示會開,話開黎無用唔開得你一個,既然眾人階醉你獨醒,出篇教學指道下大家如何應用rew調十仔好嗎

csbzkI 發表於 2021-9-7 14:42

教你如何关门调3D低频
但系看大师的图
要就没衔接
要就没下潜
这些就是3d低频?
但神奇既系
大师依然觉得舍我其谁
指点江山

MDLP 發表於 2021-9-7 14:50

samngan@G 發表於 2021-9-7 14:32
大師,不用無限loop圖啦,有回應的師兄加上小弟,有6位表示會開,話開黎無用唔開得你一個,既然眾人階醉 ...

呢啲阿Q邏輯好笑(唔係Q姐)
自己唔知點解要開
就笑人冇開
仲要搞個投票叫人支持自己
原來開咗係冇用
就話喺度教精人
正宗面不紅耳不熱
跟你投票話有開過啲
真係唔知情何以堪

samngan@G 發表於 2021-9-7 15:00

MDLP 發表於 2021-9-7 14:50
呢啲阿Q邏輯好笑(唔係Q姐)
自己唔知點解要開
就笑人冇開

#590講左開黎有乜用,可能大師睇唔明,師兄們對你的留言評價,大家都睇到,唔好再一味鬧其他師兄蛇蟲鼠蟻,啦啦隊,甚麼師徒關係,除咗水平低外還顯得你好無品

MDLP 發表於 2021-9-7 15:14

samngan@G 發表於 2021-9-7 15:00
#590講左開黎有乜用,可能大師睇唔明,師兄們對你的留言評價,大家都睇到,唔好再一味鬧其他師兄蛇蟲鼠蟻 ...

又喺度混淆視聽
開嚟有乜用
同開嚟係唔係咁用
係兩件事

你講緊嗰啲淨係出嚟插科打諢
嗰啲叫佢做蛇頭鼠蟻絕不得罪
有其是嗰啲叫人出圖
而自己唔出嗰隻縮頭烏龜

MDLP 發表於 2021-9-7 15:23

csbzkI 發表於 2021-9-7 14:42
教你如何关门调3D低频
但系看大师的图
要就没衔接

你唔好諗住叉開話題幫手解圍
你笑下你自己張圖先啦
你喺邊度睇到我話我啲係3d低音呀?

samngan@G 發表於 2021-9-7 15:31

終於明白點解之前幾位師兄都話回應大師係浪費人生,應該要拉入黑名單,根本連手機流量都浪費埋

csbzkI 發表於 2021-9-7 15:37

MDLP 發表於 2021-9-7 15:23
你唔好諗住叉開話題幫手解圍
你笑下你自己張圖先啦
你喺邊度睇到我話我啲係3d低音呀?

甘就一起来吧
贴出来大家自己看

3D低频系你们教派的人提出来的
我讲sub和主箱衔接,你又听唔懂
頁: 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68
查看完整版本: 大陆玩家低频进化史

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。