Jazzgd1 發表於 2021-5-12 12:01

一粒老鼠屎 壞了一鍋粥

PepperFish@FB 發表於 2021-5-12 12:02

chan@76 發表於 2021-5-12 11:59
半價都五千蚊塊
慳得就慳

半價$2500,我買時就係優惠半價、迪士尼酒店好似仲有少少嘢送唔係好記得了😂
我飛沙走石只要半價升,機價不到兩萬

Yoshiki2008 發表於 2021-5-12 12:06

其實同佢講部機係我親戚/朋友送比我既,有咩問題先?

PepperFish@FB 發表於 2021-5-12 12:06

582 發表於 2021-5-12 11:47
頭先有一位師兄打個電話去天龍問佢關於轉咗手之後嘅機保養問題,有先佢第一時間搭二手已經冇保養,跟住再問 ...

一向保養都係認單唔認人,佢呢鑊攪到一pat屎出嚟都唔知係人爲定有啲細則我哋一向冇留意,我尋晚都通知咗我8500買家部機有事搵咗我先,8k有得升時都要等我通知佢

PepperFish@FB 發表於 2021-5-12 12:10

Yoshiki2008 發表於 2021-5-12 12:06
其實同佢講部機係我親戚/朋友送比我既,有咩問題先?

部機去咗邊或唔同保養地址電話都一定坳得贏佢啦🤭

Yoshiki2008 發表於 2021-5-12 12:15

PepperFish@FB 發表於 2021-5-12 12:10
部機去咗邊或唔同保養地址電話都一定咬得贏佢啦🤭

就係囉,同埋代理都冇辦法分到係一手,二手定三手用家啦,
唔通部機係親戚朋友送就變左冇保養咩!
完全講唔通!

Yoshiki2008 發表於 2021-5-12 12:17

PepperFish@FB 發表於 2021-5-12 12:06
一向保養都係認單唔認人,佢呢鑊攪到一pat屎出嚟都唔知係人爲定有啲細則我哋一向冇留意,我尋晚都通知咗 ...

最近都買左部Pma-A110﹐都唔知保用証仲寄唔寄好!{:1_331:}

PepperFish@FB 發表於 2021-5-12 12:17

Yoshiki2008 發表於 2021-5-12 12:15
就係囉,同埋代理都冇辦法分到係一手,二手定三手用家啦,
唔通部機係親戚朋友送就變左冇保養咩!
完全講 ...

所以我覺有轉機的🤭難度有魔鬼條款!?

PepperFish@FB 發表於 2021-5-12 12:18

Yoshiki2008 發表於 2021-5-12 12:17
最近都買左部Pma-A110﹐都唔知保用証仲寄唔寄好!

一定寄啦,做好自己嘢先

Yoshiki2008 發表於 2021-5-12 12:19

PepperFish@FB 發表於 2021-5-12 12:17
所以我覺有轉機的🤭

攪到咁大我都覺得會有轉機,希望樓主早日解決問題!
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
查看完整版本: 以後買某公司既音嚮可能要實名購買?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。