issachar 發表於 2021-3-28 01:31

MDLP 發表於 2021-3-28 00:10
用2米銅線夾LX500聽演唱會
完全係用感動兩個字嚟形容
3米光纤啲聽就過勁

我剛剛搬完屋就直接用條新 Monster, 所以未做 AB, 不過望落應該係靚過魔獸

issachar 發表於 2021-3-28 01:33

BillyHui@FB 發表於 2021-3-28 00:17
千零蚊一條光纖有咁高質素真係冇得頂!

我而家用緊 2M 銅線, 尋晚見到 3M 有貨都係忍唔住 order 埋...

光纖遲下先再諗

BillyHui@FB 發表於 2021-3-28 01:41

issachar 發表於 2021-3-28 01:33
我而家用緊 2M 銅線, 尋晚見到 3M 有貨都係忍唔住 order 埋...

光纖遲下先再諗 ...

{:6_121:}咁似高仿你都買?{:6_168:}

issachar 發表於 2021-3-28 01:48

BillyHui@FB 發表於 2021-3-28 01:41
咁似高仿你都買?

我咪 check 左官網有呢條囉...

koo9726 發表於 2021-3-28 09:07

我本身用緊大陸魔獸駁Xbox睇Netflix(岸邊露伴),換左Monster睇真係睇到分別,畫面光左,利左!

BillyHui@FB 發表於 2021-3-28 10:04

issachar 發表於 2021-3-28 01:48
我咪 check 左官網有呢條囉...

{:6_136:}係喎!點解呢條銅線有3m,5m...香港唔代理埋?{:6_131:}

koo9726 發表於 2021-3-28 11:16

1.5/3.0米包裝一樣,但會見到線身分別。

issachar 發表於 2021-3-28 18:10

BillyHui@FB 發表於 2021-3-28 10:04
係喎!點解呢條銅線有3m,5m...香港唔代理埋?

咁... 真係要問 POMA.... {:6_136:}

不過我都唔鍾意膠皮面.... 好黐塵..... {:6_126:}

issachar 發表於 2021-3-28 18:12

koo9726 發表於 2021-3-28 11:16
1.5/3.0米包裝一樣,但會見到線身分別。

希望 3M quality 一樣咁正 {:6_139:}

koo9726 發表於 2021-3-28 18:30

issachar 發表於 2021-3-28 18:12
希望 3M quality 一樣咁正

咁又真係比之前好嫁{:6_176:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: Monster 推出獲 UHS 認證怪獸線 M3000 8K HDMI 2.1

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。