avgod 發表於 2021-4-23 21:51

JonesChan 發表於 2021-4-23 17:50
森林啲線終於都到咗,不過......

用到就唔緊要啦🤣

JonesChan 發表於 2021-4-24 00:23

avgod 發表於 2021-4-23 21:51
用到就唔緊要啦🤣

咁我都係咁諗,反正都當冇保養...{:6_174:}

avgod 發表於 2021-4-24 00:29

JonesChan 發表於 2021-4-24 00:23
咁我都係咁諗,反正都當冇保養...

monster平香港一至兩百?

JonesChan 發表於 2021-4-24 00:50

avgod 發表於 2021-4-24 00:29
monster平香港一至兩百?

3M HKD$552.08

BillyHui@FB 發表於 2021-4-24 01:21

放心!怪獸HDMI有個硬膠殼保護唔怕壓扁個盒!你條Zeskit係新包裝呀!{:6_139:}

JonesChan 發表於 2021-4-24 12:01

BillyHui@FB 發表於 2021-4-24 01:21
放心!怪獸HDMI有個硬膠殼保護唔怕壓扁個盒!你條Zeskit係新包裝呀! ...

師兄又想入多條新包裝?想儲齊一套?{:6_175:}

morechoices 發表於 2021-4-24 16:36

JonesChan 發表於 2021-4-24 00:50
3M HKD$552.08

係3M銅版?香港2M銅版要600元

avgod 發表於 2021-4-24 17:04

morechoices 發表於 2021-4-24 16:36
係3M銅版?香港2M銅版要600元

但e批海外monster線好似只有包膠 無織網

Sywleung 發表於 2021-4-24 19:37

Amazon 次次寄親黎都爛哂盒{:8_362:}
上次寄隻喇叭竟然連個外盒都唔包直接寄黎,好彩無壞啫,唔係小爆佢老x {:6_124:}

BillyHui@FB 發表於 2021-4-24 19:52

JonesChan 發表於 2021-4-24 12:01
師兄又想入多條新包裝?想儲齊一套?

{:6_136:}No喇!Zeskit冇興趣再入手囉!{:6_146:}
頁: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17
查看完整版本: Monster 推出獲 UHS 認證怪獸線 M3000 8K HDMI 2.1

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。