issachar 發表於 2021-4-16 09:40

JonesChan 發表於 2021-4-16 08:50
咁森林係咪冇5M賣呢?

冇貨好耐喇.... 我都覺得行貨貴左少少....

BillyHui@FB 發表於 2021-4-16 11:12

issachar 發表於 2021-4-16 09:39
試完又比下 comment...

試過畫面好光...已經打入冷宮了!{:6_126:}

BillyHui@FB 發表於 2021-4-16 11:14

JonesChan 發表於 2021-4-16 08:52
如果冇MONSTER 5M,咁可能就會揀下面Link呢條,但係樓上有師兄話呢條又唔太掂...
https://www.amazon.com/-/z ...

Zeskit HDMI唔差...不過Monster比較合自己口味!{:6_142:}

JonesChan 發表於 2021-4-16 11:35

issachar 發表於 2021-4-16 09:40
冇貨好耐喇.... 我都覺得行貨貴左少少....

係啦,真係好X貴...{:6_125:}

BillyHui@FB 發表於 2021-4-16 11:14
Zeskit HDMI唔差...不過Monster比較合自己口味!

好,就整條返嚟試吓先...

issachar 發表於 2021-4-16 11:59

BillyHui@FB 發表於 2021-4-16 11:12
試過畫面好光...已經打入冷宮了!

見到你個 POST.... 真係光到.... 唔知較下再煲下會唔會好 D 呢

issachar 發表於 2021-4-16 12:02

係啦,真係好X貴...

不過我都想買黎試.... 行貨有保有乜野搵返代理... 始終對光纖線已經失左信心...

JonesChan 發表於 2021-4-16 12:12

issachar 發表於 2021-4-16 12:02
不過我都想買黎試.... 行貨有保有乜野搵返代理... 始終對光纖線已經失左信心......

但係差唔多2千蚊,又好似有點兒那個喎~~~

JonesChan 發表於 2021-4-16 12:19

好,就整條返嚟試吓先...

啱啱㩒咗條ZESKIT,不過好奇怪,森林冇喺信用卡過過任何數喎......

BillyHui@FB 發表於 2021-4-16 12:23

issachar 發表於 2021-4-16 11:59
見到你個 POST.... 真係光到.... 唔知較下再煲下會唔會好 D 呢

Zeskit同另一條SGO借俾你試吖?{:6_142:}
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17
查看完整版本: Monster 推出獲 UHS 認證怪獸線 M3000 8K HDMI 2.1

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。