avgod 發表於 2021-4-8 17:04

Mosque 發表於 2021-4-8 17:01
1👈微URYwX1iJHLW微 https://m.tb.cn/h.4olVkBm?sm=adea61斯格hdmi2.1镀银高清8K线电脑4K电视笔记本120 ...

就是這個,原來你住內地,我以為你係運到香港 同埋計港紙 {:1_253:}

Mosque 發表於 2021-4-8 17:09

avgod 發表於 2021-4-8 17:04
就是這個,原來你住內地,我以為你係運到香港 同埋計港紙

我集運到香港,我買當時有優惠價先$90+$10運費$100{:1_333:}{:1_343:}

avgod 發表於 2021-4-8 17:25

Mosque 發表於 2021-4-8 17:09
我集運到香港,我買當時有優惠價先$90+$10運費$100

堅喎,原來要咁樣買,我得閒試下有無優惠先

BillyHui@FB 發表於 2021-4-12 00:31

avgod 發表於 2021-4-8 17:25
堅喎,原來要咁樣買,我得閒試下有無優惠先

{:6_126:}小弟認窮買唔起條AQ銀🐲...平平地試下師兄推介SGO鍍銀HDMI😂睇下同Monster有冇得揮先?{:6_174:}

avgod 發表於 2021-4-12 08:28

BillyHui@FB 發表於 2021-4-12 00:31
小弟認窮買唔起條AQ銀🐲...平平地試下師兄推介SGO鍍銀HDMI😂睇下同Monster有冇得揮先?{:6_174: ...

正啊,平有平玩 應該都唔錯{:1_326:}

JonesChan 發表於 2021-4-15 18:59

我搵唔到森林有Monster 5米長嘅光纖8k線呀。。。
香港就賣緊$1899好似有啲貴。。。{:6_128:}{:6_128:}{:6_128:}

avgod 發表於 2021-4-16 08:31

JonesChan 發表於 2021-4-15 18:59
我搵唔到森林有Monster 5米長嘅光纖8k線呀。。。
香港就賣緊$1899好似有啲貴。。。{:6_1 ...

行貨點同{:1_245:}

JonesChan 發表於 2021-4-16 08:50

avgod 發表於 2021-4-16 08:31
行貨點同

咁森林係咪冇5M賣呢?

JonesChan 發表於 2021-4-16 08:52

如果冇MONSTER 5M,咁可能就會揀下面Link呢條,但係樓上有師兄話呢條又唔太掂...
https://www.amazon.com/-/zh_TW/dp/B07S1BNM7K/ref=sr_1_3?crid=ITG2OK1Y4ADJ&dchild=1&keywords=hdmi+2.1+cable+16ft&qid=1618534279&sprefix=hdmi+2.1+cable+16%2Caps%2C357&sr=8-3

issachar 發表於 2021-4-16 09:39

小弟認窮買唔起條AQ銀🐲...平平地試下師兄推介SGO鍍銀HDMI😂睇下同Monster有冇得揮先?{:6_174: ...

試完又比下 comment... {:6_193:}
頁: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17
查看完整版本: Monster 推出獲 UHS 認證怪獸線 M3000 8K HDMI 2.1

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。