DamienChu@G 發表於 2020-10-19 11:58

蜜汁叉燒 發表於 2020-10-19 09:13
我而家會用個USB 風扇吹住佢最熱嗰一忽, 吹住就只係微暖, 希望有幫助, 唔好再出事, 隻野又大又重, 要維修 ...

係,說明書都話上面如果放電視都一定要離開一d

蜜汁叉燒 發表於 2020-10-19 12:16

DamienChu@G 發表於 2020-10-19 11:56
CHING 你買邊條魔獸8k, 淘寶有幾款?

我買咗單晶銅, 呢款.

蜜汁叉燒 發表於 2020-10-19 12:17

DamienChu@G 發表於 2020-10-19 11:58
係,說明書都話上面如果放電視都一定要離開一d

我知到佢熱, 周圍都冇野貼住佢㗎啦, 不過就算開住冷氣都係熱...

avsuperman 發表於 2020-10-19 12:20

DamienChu@G 發表於 2020-10-7 19:18
所以我會選擇延長保養,安心d

有d機長無意思,以前試過延多2年,結果未夠期又要改朝換代,賣走左

jpclhair 發表於 2020-10-19 14:06

蜜汁叉燒 發表於 2020-10-19 09:15
係, 動態我冇特別去比較Zeskit/魔獸, 但兩個都係明顯比我之前用緊嘅好, 但魔獸明顯人聲厚一啲, 呢一刻我 ...

THX

{:12_752:}

ngong 發表於 2020-10-19 14:58

已經入咗等收貨準備掛電視下面,
有點小激動中。

蜜汁叉燒 發表於 2020-10-19 15:55

有點小激動中。

恭喜師兄. 唔好講Atmos/ DTS-X / 5.1, Ambeo 就算比2CH訊號佢, 都做到好好氣氛出嚟, 感筧同以前唔同晒.

jpclhair 發表於 2020-10-19 15:57

有點小激動中。

旁邊玻璃可能會受影響{:12_729:}

ngong 發表於 2020-10-19 17:41

jpclhair 發表於 2020-10-19 15:57
旁邊玻璃可能會受影響

膠櫃來,希望影響唔大啦⋯⋯

ngong 發表於 2020-10-19 17:42

蜜汁叉燒 發表於 2020-10-19 15:55
恭喜師兄. 唔好講Atmos/ DTS-X / 5.1, Ambeo 就算比2CH訊號佢, 都做到好好氣氛出嚟, 感筧同以前唔同晒. ...

試時氣氛係好好
頁: 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54
查看完整版本: Sennheiser Ambeo Soundbar 打破傳統觀念,AV HT聲效新享受~

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。