vincent369 發表於 2020-12-4 00:47

cbk 發表於 2020-12-3 09:21
我在33 買二手的.

畫質唔會改善,2K更有損失...不過Panasonic碟機遙控減省成本太利害...得UB9000保持...

kimhung314 發表於 2020-12-4 15:59

各位師兄/姐:我想問下要出dvision和atmos 駁法係應該video out 駁電視hdmi,audio out 駁soundbar 還是video/audio out 駁soundbar-soundbar earc 駁去電視earc? 我用sony a9g soundbar 係 st5000 多謝各位解答

psp1999 發表於 2020-12-29 12:42

Morrissey 發表於 2020-6-19 15:51
Sorry,今日先回覆到你,其實唔係換牛,師父話係換咗電容,間公司係沙田樂X,專門修理Hi-Fi同AV嘢,玩家 ...

C Hing, can you pm me the company details as my oppo 103 needs repairing, thanks

kevchan1103 發表於 2021-3-2 21:07

2019年amazon uk入咗呢部,本來主力睇4K碟都無諗住搞全區,最近見呢個POST,獲益良多,爬完文照做基本上一個鐘內搞掂

avgod 發表於 2021-3-3 09:19

kevchan1103 發表於 2021-3-2 21:07
2019年amazon uk入咗呢部,本來主力睇4K碟都無諗住搞全區,最近見呢個POST,獲益良多,爬完文照做基本上一 ...

{:1_326:} {:1_326:} {:1_326:}

志緯 發表於 2021-3-10 17:40

avgod 發表於 2021-3-3 09:19

英國版ub820唔知110V可否直接使用?有人有美版ub820要放售嗎?

avgod 發表於 2021-3-10 17:56

志緯 發表於 2021-3-10 17:40
英國版ub820唔知110V可否直接使用?有人有美版ub820要放售嗎?

我見版友講ok的,你再爬文睇清楚

志緯 發表於 2021-3-11 15:11

avgod 發表於 2021-3-10 17:56
我見版友講ok的,你再爬文睇清楚

在台灣找到110V的美版820,賣家話播youtube的hdr影片播唔到,想問下眾師兄有冇解決方式?

rach 發表於 2021-3-11 16:36

志緯 發表於 2021-3-11 15:11
在台灣找到110V的美版820,賣家話播youtube的hdr影片播唔到,想問下眾師兄有冇解決方式? ...

出到😗

志緯 發表於 2021-3-14 09:38

rach 發表於 2021-3-11 16:36
出到😗

已買到美規ub820,請問sdr升頻這功能可否關掉?
頁: 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46
查看完整版本: (新手開箱文)Panasonic DP-UB820

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。