avgod 發表於 2020-10-27 12:03

如果自己阿瑪部機,自己刷全區碼難唔難?

Giogio 發表於 2020-10-27 12:18

avgod 發表於 2020-10-27 12:03
如果自己阿瑪部機,自己刷全區碼難唔難?

爬足文照做唔難

RT_HK 發表於 2020-10-31 18:39

點解我更新完都冇反應,仲係 firmware version 1.66 冇轉到1.66C. 如果更新完個介面係唔係會唔同咗。

orckylam 發表於 2020-11-5 14:12

有無師兄知點解我個application invaild? 已經試左2次喇。{:1_332:} {:1_260:}

beginners 發表於 2020-11-5 15:38

orckylam 發表於 2020-11-5 14:12
有無師兄知點解我個application invaild? 已經試左2次喇。

你嘅 MAC addr 係唔係 wired ? 即是插LAN缐個插頭,你有冇自己試吓張相可唔可以load 到 ?

Giogio 發表於 2020-11-5 15:55

插lan線 入部機睇清楚資料先申請 一陣激嬲方丈唔受你玩就完了

orckylam 發表於 2020-11-5 17:06

beginners 發表於 2020-11-5 15:38
你嘅 MAC addr 係唔係 wired ? 即是插LAN缐個插頭,你有冇自己試吓張相可唔可以load 到 ? ...

明白, 多謝師兄們解答~

今晚返去試試先~ {:1_343:}

sflai 發表於 2020-11-19 12:21

請教各位師兄
新手send咗幾次兩張圖片,都話無收到圖片申請被取消
唔知做錯什麼步驟,請多多指教🙏🙏

Region Freedom Firmware Update 只欠send圖片這一步,send 咗幾次都成功🙁

sflai 發表於 2020-11-19 14:34

Region Freedom Firmware Update 只欠send圖片這一步,send 咗幾次都成功🙁

Giogio 發表於 2020-11-19 15:53

sflai 發表於 2020-11-19 14:34

Send 條link比自己 試左開到先
頁: 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44
查看完整版本: (新手開箱文)Panasonic DP-UB820

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。