itkeith 發表於 2020-10-7 18:47

Harwood 發表於 2020-10-7 18:44
我今朝攪到而家.好慢.可能忘記左我.

如果聽日都冇消息可以填張form問一問佢

Harwood 發表於 2020-10-7 18:55

唔該師兄

Harwood 發表於 2020-10-7 19:33

原來每次出資料俾佢都要confirm返俾佢.剛剛發現

Harwood 發表於 2020-10-7 20:16

再次多謝師兄.你提一提先至發現自已要回應佢.而家攪掂晒.不過未試機.

Harwood 發表於 2020-10-7 21:14

Harwood 發表於 2020-10-7 20:16
再次多謝師兄.你提一提先至發現自已要回應佢.而家攪掂晒.不過未試機.

一切攪掂。正。英國機加埋特製軟件,真係最佳拍檔。

Harwood 發表於 2020-10-8 07:19

Harwood 發表於 2020-10-7 21:14
一切攪掂。正。英國機加埋特製軟件,真係最佳拍檔。

另外35歐仔okay.30我冇試..之前記得30有師兄試過話唔得.僅供参考.

Giogio 發表於 2020-10-8 08:54

Harwood 發表於 2020-10-8 07:19
另外35歐仔okay.30我冇試..之前記得30有師兄試過話唔得.僅供参考.

30唔得冇得再試過喎 有風險

Harwood 發表於 2020-10-8 09:02

Giogio 發表於 2020-10-8 08:54
30唔得冇得再試過喎 有風險

咁用35.不過那位師兄冇事。30唔得有得加。我記得佢後來用35.

chun229 發表於 2020-10-13 00:56

我琴日填左FORM
今日SD EMAIL去問,佢覆我There's no active contributor application for this device.

姐係點{:6_129:}

Giogio 發表於 2020-10-13 01:24

chun229 發表於 2020-10-13 00:56
我琴日填左FORM
今日SD EMAIL去問,佢覆我There's no active contributor application for this device.

你做過乜?
頁: 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42
查看完整版本: (新手開箱文)Panasonic DP-UB820

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。