sflai 發表於 2020-11-19 16:18

Giogio 發表於 2020-11-19 15:53
Send 條link比自己 試左開到先

正常情況下有冇需要set任何嘢,按上傳會自動send去RegionFreedom 條link嗎?
Thank 🙏🙏

Giogio 發表於 2020-11-19 16:23

正常情況下有冇需要set任何嘢,按上傳會自動send去RegionFreedom 條link嗎?
Thank 🙏🙏 ...

Send 比自已email 開到咪即係成功

sflai 發表於 2020-11-19 16:24

Thank 🙏🙏 ...

唔識用這個網站傳送圖片🤔

johnny. 發表於 2020-11-30 11:03

cbk 發表於 2020-8-31 18:18
剛試新到的820,有幾個問題請教:
- 電視是LG 55CX, support DV, 820 選 DV enabled, 但 HDR optimizer 就不 ...

Ub820 有個function模擬7.1聲道, 只要關咗佢,netflix就出到atmos

cbk 發表於 2020-11-30 17:01

johnny. 發表於 2020-11-30 11:03
Ub820 有個function模擬7.1聲道, 只要關咗佢,netflix就出到atmos

謝謝回覆,我顶唔順820個UI 和 remote, 已賣了及轉了Oppo 203。

heven 發表於 2020-12-2 00:37

cbk 發表於 2020-11-30 17:01
謝謝回覆,我顶唔順820個UI 和 remote, 已賣了及轉了Oppo 203。

師兄,還有新Oppo 203賣?小弟也想知也想買!因較早前我部ub820被方仗black list咗,幸好有位好好師兄代為收留!因此打算入手美版UB9000!再加牛牛或搵本地師父修電路版上的電容,乎合香港電壓!

heven 發表於 2020-12-2 00:42

Morrissey 發表於 2020-5-13 10:36
已成功修理,重新營業;根據師父講話部機嘅電子牛係可以用220V,但係啲電容用多咗幾個月就會頂唔住,谷爆 ...

師兄,可否PM小弟相關的維修店的地址及聯絡方法!麻煩晒!

cbk 發表於 2020-12-3 09:21

heven 發表於 2020-12-2 00:37
師兄,還有新Oppo 203賣?小弟也想知也想買!因較早前我部ub820被方仗black list咗,幸好有位好好師兄代 ...

我在33 買二手的.

avgod 發表於 2020-12-3 10:00

想問下,如果魔改LPS(淘塊幾百蚊LPS) G5300/G5500 vs UB820, 那個會比較好?

heven 發表於 2020-12-3 20:41

cbk 發表於 2020-12-3 09:21
我在33 買二手的.

收到了!
頁: 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45
查看完整版本: (新手開箱文)Panasonic DP-UB820

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。