greens 發表於 2019-1-18 18:33

Sorry, 我想問 "小帥", "老虎魚", "Zero", "偉良" 線電
這四款"比併"分別大嗎?

fishbone8822 發表於 2019-1-18 21:37

greens 發表於 2019-1-18 18:33
Sorry, 我想問 "小帥", "老虎魚", "Zero", "偉良" 線電
這四款"比併"分別大嗎?

小帥 4隻係手長開4年以上, 穩定, 還健在使用中

老魚有3隻已死兩隻

zero, 偉良服務未夠一年, 操作正常

幾隻中個人較討好小帥, 相對也是較貴{:1_259:}

lx70a 發表於 2019-1-18 23:46

我也瞻粗粗入了一部

dreamchung 發表於 2019-1-18 23:47

fishbone8822 發表於 2019-1-18 21:37

老魚有3隻已死兩隻

我好彩,3隻老虎魚都健在!遲d入隻p8再同老虎魚比較下先!

lx70a 發表於 2019-1-18 23:47

我也膽粗粗入了一部、請問lx500固件第五版好用嗎?
因想轉回lx500版現在是m203、隻usb點用

leekoonhung 發表於 2019-1-19 01:22

dreamchung 發表於 2019-1-18 23:47
我好彩,3隻老虎魚都健在!遲d入隻p8再同老虎魚比較下先!

師兄,等老虎魚vsP8報告{:1_249:}

leekoonhung 發表於 2019-1-19 02:07

人粗我又粗,齊齊粗{:6_165:}

臭鼬鼠 發表於 2019-1-19 03:51

老魚有3隻已死兩隻

請問呢部魅视同x9s比較有冇優勢
我都用緊老虎魚+z9s、身痕想換機

hohodog900 發表於 2019-1-19 04:07

臭鼬鼠 發表於 2019-1-19 03:51
請問呢部魅视同x9s比較有冇優勢
我都用緊老虎魚+z9s、身痕想換機

換機就唔好嘞,身痕同屎忽痕就買嚟玩下啦!
喱部嘢都唔知點定位!

lx70a 發表於 2019-1-19 08:09

外掛字幕要設定big 5嗎因出不到字幕
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11
查看完整版本: 又嚟膽粗粗……之……死咗都可以借屍還魂嘅黑技術

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。