morrise 發表於 2018-12-3 22:24

MDLP 發表於 2018-12-3 22:05
學你話dry...我份人都比較sentimental
希望sentimental唔係師兄你嘅專利

其實我都係用JBL 架, 點解會.......
睇多幾個post.......終於明白.....
分身呀....咩野跟大佬....小弟....
又話同IP....又邊個上尼賣野....

作為一個用家......夾係你地既黨派鬥爭~係幾無聊~

MDLP 發表於 2018-12-3 22:33

分身呀....咩野跟大佬....小弟... ...

分身呀....咩野跟大佬....小弟....
又話同IP....又邊個上尼賣野....

師兄你sensational冇人知你講乜

xmen 發表於 2018-12-3 22:48

係啦
我成日比人屈係分身
但睇到76日日JBL Pioneer 搞到冇咩癮睇
睇番以前d post 真係有心得 依家得獨裁主義
好似另外我一講野 就一定有隻狗追住咬我咁

{:1_343:}

DickLai@G 發表於 2018-12-3 22:50

morrise 兄觀察入微,佩服!
玩音響最吸引之處係不斷改setting 又不停有新發現,越玩越多嘢玩,然後有一日覺得發現左啲好嘢,唔想收埋自己知,想分享同好,於是先會貼下文,希望集思廣益咁解。

點知世事往往就係咁奇,言者無心聽者有意。
加上少許想像,謠言,xyz, 就會有許多故事。
其實大家都可能只係一個毒L ,宅男, 鍵盤戰士,只是大家把事情複雜化了。

morrise 發表於 2018-12-3 22:52

係啦
我成日比人屈係分身

我都係繼續做CD-ROM 算~
唔好拉我落水.....

MDLP 發表於 2018-12-3 22:54

係啦
我成日比人屈係分身

洗唔洗比返啲分身cap图你睇?

DickLai@G 發表於 2018-12-3 23:00

MDLP 發表於 2018-12-3 22:54
洗唔洗比返啲分身cap图你睇?

其實我都好奇想知點搵分身
可以無視啲打手文都好
定係叫版主加個防分身功能好啲?
例如同一IP一星期內不能登錄2個account ?

MDLP 發表於 2018-12-3 23:06

DickLai@G 發表於 2018-12-3 23:00
其實我都好奇想知點搵分身
可以無視啲打手文都好
定係叫版主加個防分身功能好啲?

用几張太空电话卡已經得
不過Post76 IT dept已經踢爆過佢

leekoonhung 發表於 2018-12-3 23:10

係啦
我成日比人屈係分身

喂!大哥
我明天上火星..........太空人喎!

xmen 發表於 2018-12-3 23:12

morrise 發表於 2018-12-3 22:52
我都係繼續做CD-ROM 算~
唔好拉我落水.....

我都係咁話
潛水食花生
早知唔接account 玩啦
依家d人都唔係玩音響 做分享
{:1_336:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18
查看完整版本: 五千左右十仔推介

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。