櫻井廣海 發表於 2018-11-27 22:20

小小Pat 發表於 2018-11-22 15:31
https://post76.hk/thread-283055-1-1.html

師兄,請問miss左個影音展,仲可以去邊度訂呢?

謝謝!

小小Pat 發表於 2018-11-27 22:37

櫻井廣海 發表於 2018-11-27 22:20
師兄,請問miss左個影音展,仲可以去邊度訂呢?

謝謝!

有興趣歡迎查詢,詳情請於辦公時間聯系 23249968 麥小姐。{:1_341:}

issachar 發表於 2018-11-28 00:21

小小Pat 發表於 2018-11-27 22:37
有興趣歡迎查詢,詳情請於辦公時間聯系 23249968 麥小姐。

無論做幾多次 promote, 總會有上唔切車既師兄! {:6_176:}

小小Pat 發表於 2018-11-28 08:39

issachar 發表於 2018-11-28 00:21
無論做幾多次 promote, 總會有上唔切車既師兄!

有啲師兄可能要返工錯過了,我都有朋友去唔到而去show時幫佢代訂了。{:1_341:}

mtvbb 發表於 2018-11-28 17:44

CONFIRM 到左貨有得去攞貨了{:6_157:}

小小Pat 發表於 2018-11-28 17:50

CONFIRM 到左貨有得去攞貨了

咁鬼快?勁啊。我果時六月訂,八月攞,今次堅快!{:1_341:}

issachar 發表於 2018-11-28 22:07

小小Pat 發表於 2018-11-28 17:50
咁鬼快?勁啊。我果時六月訂,八月攞,今次堅快!

我果時都等左一個月...

issachar 發表於 2018-11-28 22:08

CONFIRM 到左貨有得去攞貨了

聽到都開心... 記住開心 SHARE {:6_193:}

mtvbb 發表於 2018-12-1 17:36

剛剛取完回家CAL 埋機

雅詠職員服務一流及極有禮, 無得頂既好{:6_193:}

箱比我預想中大好多, 最後CALL VAN 返屋企.
CAL完跟先前分別小小大, 以前感覺物都大大聲
呢隻覺得實D, 但要再煲多排, 較下個量先

插線位都係左邊入, 職員有說背部也可, 只要單元對開要有空間

目前跟足CF教授既MAX 向後較6格去CAL機
FREQUENCY 較160HZ

ROOM TUNING CF話要用專業機器去CHECK
故我2個位都OFF

MODE 就用左LFE (交比AMP控制)

PHASE 就係0

目前試左幾段, 本身CAL左分頻係200HZ, 有空間感, 我目前改用下150HZ 聽下埋身D.
慢慢再試

mtvbb 發表於 2018-12-2 01:40

mtvbb 發表於 2018-12-1 17:36
剛剛取完回家CAL 埋機

雅詠職員服務一流及極有禮, 無得頂既好

試左幾粒鍾, 睇左張藝謀套"影"
暫時可能都係新, 未RUN熟
暫未比到我用開隻SUB 既量(唔識係唔係叫潛得深) 既感覺
如果要講震SOFA , 佢係比先前隻SUB 震好多, 不過好似仲未開聲, 唔多夠個量
有待再煲多排{:6_176:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 五千左右十仔推介

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。