hmsam 發表於 2018-10-17 19:49

leekoonhung 發表於 2018-10-17 13:10
中檔機種,點到即止
再投大只會影響質素
除非。。。。。

只要有夢想, 萬事可成真

leekoonhung 發表於 2018-10-18 11:21

現實歸現實,我頭細戴唔到咁大帽子
那些夢想.......今晚{:6_151:}

虾b爱大米 發表於 2018-10-18 15:10

我都系剛入手SVS,不過同起你個只比我就唔啰出黎獻醜了,{:6_122:}{:6_122:}

hmsam 發表於 2018-10-18 15:15

leekoonhung 發表於 2018-10-18 11:21
現實歸現實,我頭細戴唔到咁大帽子
那些夢想.......今晚

而家無,但將來會有,何況…{:6_174:}

leekoonhung 發表於 2018-10-18 16:38

hmsam 發表於 2018-10-18 15:15
而家無,但將來會有,何況…

接批山竹货子彈用光,回下氣先{:6_136:}

hmsam 發表於 2018-10-18 17:30

leekoonhung 發表於 2018-10-18 16:38
接批山竹货子彈用光,回下氣先

口裡說不,但身體很誠實{:6_174:}

leekoonhung 發表於 2018-10-18 18:36

口裡說不,但身體很誠實

話事話你對elac fs407.2 抵到爆廠,開封咗未?

wman 發表於 2018-10-18 19:12

虾b爱大米 發表於 2018-10-18 15:10
我都系剛入手SVS,不過同起你個只比我就唔啰出黎獻醜了,

師兄 ,唔好咁講 ,無話那個好的 ,最重要啱自己 ,你入了那款型號,大家交流下 。

wman 發表於 2018-10-18 19:14

口裡說不,但身體很誠實

已經起左。。。。唔係得個嗡字 {:6_138:}

xmen 發表於 2018-10-19 00:39

VR幻境,夢想成真{:1_333:}
頁: 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32
查看完整版本: 唔知㸃解 ,送左隻十仔來我屋企???#54 樓加4K投開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。