虾b爱大米 發表於 2018-10-19 16:19

wman 發表於 2018-10-18 19:12
師兄 ,唔好咁講 ,無話那個好的 ,最重要啱自己 ,你入了那款型號,大家交流下 。 ...

師乜兄呢,新仔黎咋...
見身痕就入只PB2000 Cheap嘢玩下啦,畢竟第一次玩就從低開始嘛...
睇電影都幾勁爆,但特別爆炸超長個D畫面真係只耳仔都失靈,低音嗡嗡聲拖到呢...
唔知系唔系設置定系擺位問題?
Thx.....

leekoonhung 發表於 2018-10-19 17:18

xmen 發表於 2018-10-19 00:39
VR幻境,夢想成真

vr幻境,你好風趣{:6_138:}

leekoonhung 發表於 2018-10-19 17:24

見身痕就入只PB2000 Cheap嘢玩下啦,畢竟第一次玩就從低開始嘛...
睇電影都幾勁爆 ...

Freq.response17-260hz ±3d b
找唔找到17hz,睇你屋企風水

vicken 發表於 2018-10-19 20:57

wman 發表於 2018-10-15 22:50
在朋友度煲左排 。。。我接手後,有時間就爆佢 ,感覺漸入佳境。
我和你那隻好似是差不多時間到手的 ,師 ...

我都冇爆機都擺咗喺度…… 其實應該仲未煲好…… 而家冇前給連後級都借埋畀朋友

wman 發表於 2018-10-19 20:59

睇電影都幾勁爆 ...

SVSPB1000 我都曾經玩過 ,唔差的 {:6_193:}

wman 發表於 2018-10-19 21:01

vicken 發表於 2018-10-19 20:57
我都冇爆機都擺咗喺度…… 其實應該仲未煲好…… 而家冇前給連後級都借埋畀朋友 ...

前級還未有心水 {:6_141:}

vicken 發表於 2018-10-19 21:24

wman 發表於 2018-10-19 21:01
前級還未有心水

等緊…… 都睇過幾個牌子……lyngdorf mp50 ,Acurus act4…… 呢個呢兩個牌子我都有考慮過…… 亦都有喺2樓同6樓聽過…… 不過等遲啲……ati出埋先。……重有emotiva … 不過全部都唔平…… 所以要諗清楚……, 如果日本嘅選擇…… 8805…… 但係真係想試下鬼佬前级……

fishbone8822 發表於 2018-10-19 21:49

vicken 發表於 2018-10-19 21:24
等緊…… 都睇過幾個牌子……lyngdorf mp50 ,Acurus act4…… 呢個呢兩個牌子我都有考慮過…… 亦都有喺2 ...

ATI出左定價US10,900

雖然到手平D(但都比想像中貴...唔值)
本有出手的沖動...但內容似用回原有Datasat LS10再改D野..(都出左一段時間)...都係唔岩數...放棄

等真正出來看硬件有冇改變先...........家下買...Milk.........

{:1_248:}

vicken 發表於 2018-10-19 22:22

fishbone8822 發表於 2018-10-19 21:49
ATI出左定價US10,900

雖然到手平D(但都比想像中貴...唔值)

Milk?

fishbone8822 發表於 2018-10-19 23:07

vicken 發表於 2018-10-19 22:22
Milk?

Milk <-奶
頁: 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33
查看完整版本: 唔知㸃解 ,送左隻十仔來我屋企???#54 樓加4K投開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。