matt88p 發表於 2018-10-3 00:11

xmen 發表於 2018-10-2 23:57
matt識你咁耐,好欣賞你是幻想主義者慳好多,我地呢D現實主義者跌唔少'錢' ...

呀!!! 原來.....!!!
師兄應該係畀人cut咗個account, 再開返嚟問我嗰位.
你哋真係好兄弟, 11個人咁齊心!!
值得欣賞! 幾時可以試下你啲jbl pro?? {:6_157:}
畀我哋呢啲你所謂嘅幼稚園參觀下!!

hmsam 發表於 2018-10-3 00:36

師兄應該係畀人cut咗個account, 再開返嚟問我嗰位.

唓, 仲以為師兄真係咁豁達, 叫人放下屠刀, 原來最放唔低就係師兄你, 我哋就當笑話一則, 師兄就當句句頂心
放過別人等於放過自己, 俾你喺個少少的討論區嬴到又如何, 呢個世界好大嘅!! 其實師兄有無諗過點解會出現而家咁嘅狀況? 凡事都有因果, 當局者迷, 師兄試下易地而處, 睇下會唔會有唔同的體會?

matt88p 發表於 2018-10-3 00:39

hmsam 發表於 2018-10-3 00:36
唓, 仲以為師兄真係咁豁達, 叫人放下屠刀, 原來最放唔低就係師兄你, 我哋就當笑話一則, 師兄就當句句頂心 ...

Yes, 師兄你啱
有道理.
車!!!! 講!!! 何嘗容易
況且邊有贏同輸?? 從來冇諗過要贏任何人, 贏咗亦都冇意思, 輸咗亦都冇損失, 最簡單講白啲小弟*腸仔*一條, 簡簡單單冇人喺背後搞搞震就好滿足!! 至於你話當笑話一則, 我連自己嘅p圖都見過, 我睇到真係好開心, 你話靚女就話畀人p圖啫, 估唔到我一個麻甩佬都有, 真幸運!!

Ryanlee 發表於 2018-10-3 00:40

Mark 1{:1_343:}

matt88p 發表於 2018-10-3 00:43

Ryanlee 發表於 2018-10-3 00:40
Mark 1

Ironman?

matt88p 發表於 2018-10-3 00:47

算啦我唔再搭嘴啦, 到此為止啦!! 啱好錯好冇乜所謂!
因為點都好呢度都太多奧斯卡金像獎影帝, 演技太好.
冷靜啲好, 如果唔係一陣76又做嘢就無謂啦!!

hmsam 發表於 2018-10-3 01:08

matt88p 發表於 2018-10-3 00:39
Yes, 師兄你啱
有道理.
車!!!! 講!!! 何嘗容易

其實越係著緊,越陷得深,心懷怨憤,但口講放開都只係自欺欺人,真心希望師兄放下,人活在猜忌算計之中,哪能活得快樂呢!?

matt88p 發表於 2018-10-3 01:13

hmsam 發表於 2018-10-3 01:08
其實越係著緊,越陷得深,心懷怨憤,但口講放開都只係自欺欺人,真心希望師兄放下,人活在猜忌算計之中, ...

Yes excalty,Pls tell him
By the way, 謝謝師兄!! {:1_347:}

Ryanlee 發表於 2018-10-3 01:14

matt88p 發表於 2018-10-3 00:47
算啦我唔再搭嘴啦, 到此為止啦!! 啱好錯好冇乜所謂!
因為點都好呢度都太多奧斯卡金像獎影帝, 演技太好.
...

要跟師兄多多學習,不請自來但係講到好委屈,強迫被害症發作?最佳76影帝

matt88p 發表於 2018-10-3 01:17

從來冇委屈過, 只會更加覺得自己幸運!!
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22
查看完整版本: 唔知㸃解 ,送左隻十仔來我屋企???#54 樓加4K投開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。