leekoonhung 發表於 2018-9-4 02:47

582 發表於 2018-9-4 00:43
呢渣廢話我睇咗好多次都滲透唔到,可能我中文唔係幾好掛!

師兄,下次可以用英文。。。。對話

matt88p 發表於 2018-9-4 03:06

leekoonhung 發表於 2018-9-4 02:47
師兄,下次可以用英文。。。。對話

韓文更好

wck709394 發表於 2018-9-4 08:18

582 發表於 2018-9-4 00:37
我答小小pat,你就寫一渣野唔知講乜春,我一路正常討論,唔知衰咗乜你就亂九咁嗡,重要話我無拿拿鬧你, ...

582C兄,可能我回覆錯落你個post 啦,令到你晤解左我發up瘋,你可以無視我個回覆,
或者同我講你唔明我up 咩,我可以再解釋清楚D小小pat 個句回覆點解,同點解我同佢講笑,
但你就回覆我内容就出動到粗皮字眼,你話你中文唔得,但你又打得出好多我都打唔到既粗皮中文字黎回我,其實玩AV 姐唔使甘既,比人寸下就唔高興,又話要離場,可况又無人寸你,唔會一場姐。

582 發表於 2018-9-4 09:18

wck709394 師兄,因你直接引用我回小小pat既說話,我以為你係回俾我既寸句,唔係小小都唔俾人寸得,只係我從來極少响科林同人吵咀的,自問真心誠肯討論,當睇到你寫既野,以為你寸繁我,重要係咁多字咁多表情唔係少少,所以一時火起啫,依家你解釋咗原來係一埸誤會,先响師兄講聲抱歉,希望大家都唔好再放心上。
我中文的確唔好,不過英文就原全唔識!{:1_333:}

小小Pat 發表於 2018-9-4 09:55

相信以上純屬誤會,都係我衰多口先,要怪快怪我好了!{:1_332:}
好同意大王置頂果句:保持76的和諧尊重, 互助互毒的討論風氣!{:1_326:}

wck709394 發表於 2018-9-4 11:57

582 發表於 2018-9-4 09:18
wck709394 師兄,因你直接引用我回小小pat既說話,我以為你係回俾我既寸句,唔係小小都唔俾人寸得,只係我 ...

好少事傘,又唔係真係同你吵咀,只係一場唔會,大丈夫!
論壇上好多爭吵好多時都係文字上既表達出現唔解導致開火,呢D情況時時出現真係好平常,只要大家唔好甘應真就好啦,
玩AV 大家交流下,互相吹下水,唔使下下甘應真既,正所謂應真就輸了啦,
不過有D朋友仔就鍾意扇风點火就唔係甘好啦,好易就大火架喇哈哈哈!玩AV 傘!哈哈哈!
你睇我都無咩幾可出聲係呢度,只係甘岩小小pat
係我賣走部51既同時佢入左50,我先可以吹返兩下姐,唔係平時都係做CDROM ,哈哈哈?

wck709394 發表於 2018-9-4 12:15

相信以上純屬誤會,都係我衰多口先,要怪快怪我好了!
好同意大王置頂果句:保持76的和諧尊重, 互 ...

直頭就係你啦,哈哈哈~{:1_338:}

matt88p 發表於 2018-9-4 12:30

相信以上純屬誤會,都係我衰多口先,要怪快怪我好了!
好同意大王置頂果句:保持76的和諧尊重, 互 ...

絕對認同, 如果少啲食飽冇....嘅人喺度搞事想食花生 , 其實論壇真係開心好多!! 為花生而活, 其實人生非常可悲及可憐..... {:1_331:}

wck709394 發表於 2018-9-4 12:49

matt88p 發表於 2018-9-4 12:30
絕對認同, 如果少啲食飽冇....嘅人喺度搞事想食花生 , 其實論壇真係開心好多!! 為花生而活, 其實人生非常 ...

係呀,論壇都係比大家一個唔使出街又可以一大炸人係度吹水既地方,比你搞到事又如何丫,搞走曬D人你好开心咩,米少D人入黎玩羅,甘又可苦呢!
做人日日返工都已經係苦架喇,收工返到屋企又好係街又好,有一炸志同道合既朋友仔係度等緊你回post唔開心得過返工???

hkfnman 發表於 2018-9-4 13:01

wck709394 發表於 2018-9-4 12:49
係呀,論壇都係比大家一個唔使出街又可以一大炸人係度吹水既地方,比你搞到事又如何丫,搞走曬D人你好开 ...

其實網上交流,
啱傾就講多句唔啱傾就傾少句,
大家都要抱住互相尊重嘅態度,
最頂唔順啲人想將自己所識所講,
當成100%係正確,下下都要別人認同,

最抵死仲要玩語言藝術,
表面問你意見,
實際上由頭到尾都係佢自己一言堂,逼你認同。{:1_336:}
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14
查看完整版本: 忍唔住入了部平價4K投投,鍍銀電源線小測試更新在P.6

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。