wck709394 發表於 2018-9-3 20:07

582 發表於 2018-9-3 18:55
窩居 環境鬥士,想 邀請人家訪都唔得,有時 玩音響都要冒險的

最好畀我去你度參觀吓,取經再决定買邊隻!<你重未see到呢句野有咩問題咩?{:8_365:}
畀我去你度參觀吓取經再决定買邊隻{:1_348:}
去我度參觀完後,係你個人享受左我個畫面{:1_348:} {:6_131:} ,取經係我定你呀?{:1_342:} {:1_336:} 再决定買邊隻{:1_342:} 有機比我試玩{:1_342:} ?
UHD51我都唔要賣走左喇{:1_253:} {:1_262:}

582 發表於 2018-9-3 20:22

最好畀我去你度參觀吓,取經再决定買邊隻!

真係晤七知你嗡乜七,去你度?去我度?你取經?我取經?試你機?試我機,亨受咗你?{:9_439:}{:9_439:}{:9_439:}

582 發表於 2018-9-3 20:44

Post76 太多傻佬,我又唔係同佢講!都係齌睇唔講好D{:1_248:}{:1_248:}{:1_248:}

wck709394 發表於 2018-9-3 20:50

Post76 太多傻佬,都係齌睇唔講

{:8_368:} {:8_403:} {:8_379:}

582 發表於 2018-9-3 20:53

post76真係有76架!好恐怖呀~!!{:6_154:}{:6_126:}{:6_152:}

leekoonhung 發表於 2018-9-3 21:54

Post76 太多傻佬,我又唔係同佢講!都係齌睇唔講好D

師兄到現在先明白,76上有很多自大,自戀,自滿,自卑者。。。。。齋睇算啦!

leekoonhung 發表於 2018-9-3 23:21

小弟放棄升級,明天決定回老巢尋找昔日果部VHS充當4k畫面享受。。。幻境當現實

wck709394 發表於 2018-9-3 23:45

582 發表於 2018-9-3 20:53
post76真係有76架!好恐怖呀~!!

呢位C兄,我就真係唔知你咩事羅!!無拿拿鬧我{:1_329:}
一睇我回小小pat 個個post 就知我同佢講緊笑,點解你甘大回響呢???
我又無得罪你?有都係得罪小小pat 傘,可解你要鬧我呢?真係唔明白羅{:1_342:}

582 發表於 2018-9-4 00:37

wck709394 發表於 2018-9-3 23:45
呢位C兄,我就真係唔知你咩事羅!!無拿拿鬧我
一睇我回小小pat 個個post 就知我同佢講緊笑,點 ...

我答小小pat,你就寫一渣野唔知講乜春,我一路正常討論,唔知衰咗乜你就亂九咁嗡,重要話我無拿拿鬧你,真係溝通晤到,唔啱channel,76再見!{:6_155:}{:6_165:}

582 發表於 2018-9-4 00:43

最好畀我去你度參觀吓,取經再决定買邊隻!

呢渣廢話我睇咗好多次都滲透唔到,可能我中文唔係幾好掛!{:6_152:}
頁: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14
查看完整版本: 忍唔住入了部平價4K投投,鍍銀電源線小測試更新在P.6

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。