terry-chui 發表於 2018-5-12 07:21

我給個中肯的 畫面是用sony a1 我有這兩部我是這樣去比較 x9s205ue 兩部我都有去強化
X9s強化後 絕對不會畀205差太多 205特別 優勝的 部分我只覺得是 聲音 和比x9s 價錢貴20倍

terry-chui 發表於 2018-5-12 07:34

X9s 我強化了的部分有 加四隻 平價釘腳 噴了一層防emi噴漆 加裝了一塊顶 銅板 用了Lbs 特別定制的12vdc線         205 就是 BOA UE Premium 原裝代理處去改

terry-chui 發表於 2018-5-12 07:38

我都跟風說一聲 網上吹噓風氣嚴重,請勿胡亂跟風{:1_333:}

fishbone8822 發表於 2018-5-12 08:32

terry-chui 發表於 2018-5-12 07:21
我給個中肯的 畫面是用sony a1 我有這兩部我是這樣去比較 x9s205ue 兩部我都有去強化
X9s強化後 絕對不 ...

哇...咁搞,.....唔怪得Oppo要收工

再吹多20版後...可能幾千蚊買到205UE二手不是夢{:6_139:}

果然 網上吹噓風氣嚴重,請勿胡亂跟風{:6_158:}

fishbone8822 發表於 2018-5-12 10:25

terry-chui 發表於 2018-5-12 07:34
X9s 我強化了的部分有 加四隻 平價釘腳 噴了一層防emi噴漆 加裝了一塊顶 銅板 用了Lbs 特別定制的12vdc線   ...

Terry 兄精心設計補品流晒口水, 有意思

不如大家又分享下D補品/配件

<分享>
1).皇冠牌CT系列機墊一塊
2).農夫小銀地合
3).DIY Ziddo專用 地線轉換插及DIY銀地線
4).AQUSB JitterBug
5).訂制12v LPS
6).DIY 美式電源線
7).挪威釘腳
8).威馬牌石墨化震壓
9).Supra Cat8 Network Cable
10). 自我感覺良好優化系統軟件

補品後有咩分別?

1).效果提升+10%
2).自我感覺良好 +300%
3).總數埋單$$$$+ 2000%
4). 吹噓指數 +10000%

再一次十個理由不要買x9s的原因~

*****網上吹噓風氣嚴重,請勿胡亂跟風.*****

#自我感覺良好 #團購威力 #阻人發達 #上車買樓 #吹噓風氣 #目眼目耳 #死跟到底

leekoonhung 發表於 2018-5-12 15:36

{:6_169:}{:6_169:}{:6_172:}{:6_133:}無計死跟直上X9s

kenamd 發表於 2018-5-12 22:17

{:1_326:}

kenamd 發表於 2018-5-12 22:28

mark1 發表於 2018-5-11 12:05
死喇,仲幫d 兄弟訂左17部添

多謝 介紹,很好用....A5 今天放售了{:1_326:}

mark1 發表於 2018-5-12 22:43

kenamd 發表於 2018-5-12 22:28
多謝 介紹,很好用....A5 今天放售了

C 兄唔好亂講呀, 唔係我介紹架, 我係幫手訂果個渣。{:1_333:}
因為網上跟風風氣太嚴重, 所以身邊17 個c 兄一齊跟風,主要係驗証下網上吹水情況水份含量有幾嚴重only!

aswyshek 發表於 2018-5-12 22:53

多謝Mark 師兄介紹X9S,今天約了幾位AV兄弟前來測試包oppo 205 , A5,x9s 發現X9S無論聲晝都明顯出衆,但價錢就。。。Mark 師兄下次再有好野記得PM小弟{:8_387:}{:8_387:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
查看完整版本: Zidoo x9s 多媒體播放器

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。