jclove 發表於 2015-10-20 21:41

師兄報告好正!多謝分享!
我都考慮緊P記59 同 Y記A1050 , 所以想請教吓,因為我用P記BD機55,想睇吓可唔可以PQLS直出DTS-HD & Dolby atmos ,因為上網無搵唔到香港P記啲資料!

gowet 發表於 2015-10-20 22:34

jclove 發表於 2015-10-20 21:41 static/image/common/back.gif
師兄報告好正!多謝分享!
我都考慮緊P記59 同 Y記A1050 , 所以想請教吓,因為我用P記BD機55,想睇吓可唔可以 ...

師兄, 你好,

我用緊LX58 bluray player, set 了做 PQLS "auto", LX59 AV amp 亦 set PQLS "auto", 所有DTS 和 Dolby 都過倒!
但其他型号吾敢講!

ming2002 發表於 2015-10-20 22:42

C hing

請問邊度買同幾銭?

Thanks

tkrojam 發表於 2015-10-20 23:30

gowet 發表於 2015-10-20 22:34 static/image/common/back.gif
師兄, 你好,

我用緊LX58 bluray player, set 了做 PQLS "auto", LX59 AV amp 亦 set PQLS "auto", 所有D ...

師兄, 你好!

請問開啟了PQLS前後, 你覺得聲音有甚麼分別?

謝謝.

jclove 發表於 2015-10-20 23:54

gowet 發表於 2015-10-20 22:34
師兄, 你好,

我用緊LX58 bluray player, set 了做 PQLS "auto", LX59 AV amp 亦 set PQLS "auto", 所有D ...

唔該師兄!59同上幾代表現如何,心大心細,諗緊59定1050,因為本身用緊P記52 !!

MDLP 發表於 2015-10-21 10:34

jclove 發表於 2015-10-20 23:54 static/image/common/back.gif
唔該師兄!59同上幾代表現如何,心大心細,諗緊59定1050,因為本身用緊P記52 !! ...

#24樓已有答案

gowet 發表於 2015-10-21 12:35

jclove 發表於 2015-10-20 23:54 static/image/common/back.gif
唔該師兄!59同上幾代表現如何,心大心細,諗緊59定1050,因為本身用緊P記52 !! ...

師兄,

吾好浪費時間去唸喇! Y記吾係呢個Level 架!
不如去友誠來個A,B 比較最實際!

iwc 發表於 2015-10-21 16:33

唔好信人,信自己對耳,自己去比較吓,呢啲網打手多得很!

gowet 發表於 2015-10-21 21:10

iwc 發表於 2015-10-21 16:33 static/image/common/back.gif
唔好信人,信自己對耳,自己去比較吓,呢啲網打手多得很!

師兄, 我都好希望可以做個打手!

做一個brand既打手, 要好有江湖地位, 否則點會有人睇你, 信你?!

我只係一個實話實説既 "nobody"!!! 我吾怕得罪人, 但吾想其他玩家浪費時間, 浪費錢!

iwc 發表於 2015-10-21 21:29

gowet 發表於 2015-10-21 21:10 static/image/common/back.gif
師兄, 我都好希望可以做個打手!

做一個brand既打手, 要好有江湖地位, 否則點會有人睇你, 信你?!

兄弟你唔好誤會{:1_249:} ,小弟祇是有感而發,並非針對任何人,我睇過好多論壇,不論任何性質都充滿打手(有好多都係某某大廈從業員),所以信人不如信自己啫!
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: Pioneer SC-LX59 開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。