kongchai 發表於 2015-7-3 14:12

各位師兄
是否這隻嗎?
(Post76 Android 手機版送出)

kl122002 發表於 2015-7-3 20:17

這張沒HK$1000 走不了
KC 兄, 上吧!!
LIVING PRESENCE Stravinsky: Firebird etc. DORATI USA FULL SILVER

kongchai 發表於 2015-7-4 06:21

最後成交價
有冇師兄中呀?

kongchai 發表於 2015-7-4 07:04

剛到手的 blue face 碟
這張是買的
連運費要三百幾
但 condition 如賣家所講
非常之好

kongchai 發表於 2015-7-4 07:23

今次比我搶到手
但價錢去到三百幾
連運費過四百了
似乎貴左 D 呀!

kongchai 發表於 2015-7-4 12:38

今日收多一隻 blue face 碟
是買的,價錢也便宜
連運費約一百六十元
而且由英國寄送香港
也非常地快
反而
之前有隻碟同是由英國寄出的
現在也未收到

kongchai 發表於 2015-7-4 13:00

kl122002 發表於 2015-7-3 20:17 static/image/common/back.gif
這張沒HK$1000 走不了
KC 兄, 上吧!!
LIVING PRESENCE Stravinsky: Firebird etc. DORATI USA FULL SILVER ...

KI 兄
我在 YouTube 聽過這個曲目
感覺不太合適
所以唔會 bid 它了

ernietse 發表於 2015-7-4 14:52

playback this one today{:1_352:}

kongchai 發表於 2015-7-4 17:48

kl122002 發表於 2015-7-2 21:48 static/image/common/back.gif
英國的野, 時快時慢,
有時真的有賣方無注明已寄出都寄出左, 唔出奇.
等下了, 等下了, 等到甘上下你自然 ...

今日聯絡賣家
他說 6 月 19 日寄出
若果我於 7 月 24 日
還沒有收到
就可通知他 claim compensation
佢會 refund 番比我
咁都係一個好好的處理方法

cwyip 發表於 2015-7-4 19:25

kongchai 發表於 2015-7-4 07:23 static/image/common/back.gif
今次比我搶到手
但價錢去到三百幾
連運費過四百了

尼隻曲目同版本都好ok 四舊就四舊啦 貴精不貴多 {:1_351:}
頁: 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 92 93 94 95
查看完整版本: 只講古典CD, 任何廠都可以 ^_^

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。