BRAHMS 發表於 2015-2-7 12:37

Alman 發表於 2015-2-7 12:08 static/image/common/back.gif
3003 喇叭線。。。這是有braiding的設計。 小弟爬文, 喇叭線很少加braiding/shielding。可否比多少少 ...

ALMAN大哥, 尼D野你岩唔岩架{:8_389:}

Alman 發表於 2015-2-7 12:38

BRAHMS 發表於 2015-2-7 12:30 static/image/common/back.gif
NES-3003 無"賓辮" (我印象中, 應該無錯, 我爆過條散線黎睇) 但係 shielding 就十足十條NEP-3003

高分析 ...

奇怪? 這圖顯示有braiding的?

Alman 發表於 2015-2-7 12:39

BRAHMS 發表於 2015-2-7 12:37 static/image/common/back.gif
ALMAN大哥, 尼D野你岩唔岩架

做shielding? 一早用係電線度{:1_253:} 。 兼用來整過喇叭線!

BRAHMS 發表於 2015-2-7 13:11

Alman 發表於 2015-2-7 12:38 static/image/common/back.gif
奇怪? 這圖顯示有braiding的?

呵, 如果講少少"擰埋" 好似係有的, 唔係完完全全打直

malretep 發表於 2015-2-7 23:00

BRAHMS 發表於 2015-2-7 12:37 static/image/common/back.gif
ALMAN大哥, 尼D野你岩唔岩架

師兄、邊到買到及$/呎.thanks
(Post76 Android 手機版送出)

BRAHMS 發表於 2015-2-8 00:59

malretep 發表於 2015-2-7 23:00 static/image/common/back.gif
師兄、邊到買到及$/呎.thanks
(Post76 Android 手機版送出)

28號最後啦;)
http://www.partsconnexion.com/wire_hookup_duelund.html

BRAHMS 發表於 2015-2-8 01:03

Alman 發表於 2015-2-7 11:33 static/image/common/back.gif
這條

ALMAN 大哥去研究新武器...咁1+1 架事情就留返比我辦啦

BRAHMS 發表於 2015-2-8 01:04

BRAHMS 發表於 2015-2-8 01:03 static/image/common/back.gif
ALMAN 大哥去研究你武器...咁1+1 架事情就留返比我啦

D 人咁鬼鍾意係線到+管, 一於學D唔學D{:8_368:}

BRAHMS 發表於 2015-2-8 01:05

BRAHMS 發表於 2015-2-8 01:04 static/image/common/back.gif
D 人咁鬼鍾意係線到+管, 一於學D唔學D

完成{:8_368:}樣就係衰{:8_379:}

BRAHMS 發表於 2015-2-8 01:21

唔計未煲, 聽感相對1+0.5 好奇怪 {:8_383:}
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14
查看完整版本: 過癮極了 : Duelund一族內鬥

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。