fishbone8822 發表於 2013-11-8 15:50

Ep-71 發表於 2013-11-8 15:43 static/image/common/back.gif
老吹三百幾十字..有冇$收先??

錢債蛋治償又得無?{:1_338:}

kc275 發表於 2013-11-8 16:02

Ep-71 發表於 2013-11-8 15:36 static/image/common/back.gif
你講漏左我

Ching屋企都好多好野{:1_351:}

samuel8892000 發表於 2013-11-8 16:35

louis001 發表於 2013-11-8 14:22 static/image/common/back.gif
兩樣野黎 一部係純前 一部係合併
但純前如果有好後級輔助 ko 佢地一的都唔出奇 ...

完全同意{:6_193:}

samuel8892000 發表於 2013-11-8 16:38

Ep-71 發表於 2013-11-8 15:31 static/image/common/back.gif
avp-18 呢部前級...以价論声曰本机冇一位贏到佢...

包括5509?

lwkkaka 發表於 2013-11-8 17:57

louis001 發表於 2013-11-8 14:53 static/image/common/back.gif
呢隻冇聽過 俾唔到意見

師兄唔係聽過佢配埋一套咩?睇戲係咩感覺?類似邊個日系品牌?

fishbone8822 發表於 2013-11-8 18:19

to : 樓主

身邊也有朋友分別用18 配以下5部抵用後級

Krell Showcase, 5250SE, XPA 5ch, AudioLab 7ch 及 老秦7200

以性價比最高係老秦7200 (即最抵用又夠力, for AV夠爆, 但粗聲d ), 比你參考下~~

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.7.NIjT5E&id=21252888035&_u=89n503d011b

圖1: Showcase
圖2: Audiolab
圖3+4: 老秦7200

lwkkaka 發表於 2013-11-8 19:49

fishbone8822 發表於 2013-11-8 18:19 static/image/common/back.gif

多謝師兄指教,係咪是一部都ko mca-20?

louis001 發表於 2013-11-8 22:46

lwkkaka 發表於 2013-11-8 17:57 static/image/common/back.gif

咁如果上次去聯X 聽到係一套西裝 咁佢就真係SET 得麻麻{:6_123:}

lwkkaka 發表於 2013-11-8 22:50

fishbone8822 發表於 2013-11-8 18:19 static/image/common/back.gif

師兄可唔可以pm我show case同你之前post嗰部krell喺邊買幾錢?thx{:6_162:}

JKC710 發表於 2013-11-8 23:01

lwkkaka 發表於 2013-11-8 17:57 static/image/common/back.gif

響聯X試得果一兩段, 又點會試得好清楚??
不過位師兄已經講出左重點, 同我去聽既感覺差唔多~~
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 最近睇到一個品牌嘅前後級

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。