plnl88 發表於 2013-6-7 19:28

chuwing 發表於 2013-6-7 07:19 static/image/common/back.gif
Ching....蛇屎呢家野當然由電之皇者為你解答啦!
技安個人會偏愛原廠線多D ; IsoTek線當然好啦! ...

技安你係 Isotek 代言人 丫麻。
當然要問你啦。
我諗呢度都好難有人比你有更多的使用 Isotek 線的經驗。{:6_193:}

plnl88 發表於 2013-6-7 19:33

老豆 發表於 2013-6-7 16:41 static/image/common/back.gif
直接由牆出 D 電乾淨 D?邊個咁無良跣你呀?

晶爷这句算得上是金句。。。...

{:6_176:} {:6_176:} {:6_176:}

chuwing 發表於 2013-6-7 23:19

小寶老豆 發表於 2013-6-6 22:55 static/image/common/back.gif
技安師兄•••
咁e條有咩評價呀?

Premier是一條中性無音染的6N無氧銅;再鍍上銀作為線材的導體;令聲音純厚得來又不失速度感!
適合做訊源{:6_142:}

chuwing 發表於 2013-6-7 23:31

plnl88 發表於 2013-6-7 19:28 static/image/common/back.gif
技安你係 Isotek 代言人 丫麻。
當然要問你啦。
我諗呢度都好難有人比你有更多的使用 Isotek 線的經驗。{ ...

晶爺...我條紅腸放左俾個fan喇;用HiFi Audio 代理的Ultimate (加拿大做)代替紅腸做拖板線!
效果當然好好多;不過因為唔同級數所以不作比較了!

plnl88 發表於 2013-6-7 23:55

chuwing 發表於 2013-6-7 23:31 static/image/common/back.gif
晶爺...我條紅腸放左俾個fan喇;用HiFi Audio 代理的Ultimate (加拿大做)代替紅腸做拖板線!
效果當然好 ...

你買 D 線越黎越高級了。
比 sirius 用?
PM 個價黎睇睇。

chuwing 發表於 2013-6-8 00:28

plnl88 發表於 2013-6-7 23:55 static/image/common/back.gif
你買 D 線越黎越高級了。
比 sirius 用?
PM 個價黎睇睇。

係呀!由Sigmas 供電去Sirius果條拖板線!
俾老闆毒....叫我拎番去玩幾日;一試就各方面都有提升!
價錢是林峰的女朋友....吳仟語{:6_206:}

plnl88 發表於 2013-6-8 00:37

chuwing 發表於 2013-6-8 00:28 static/image/common/back.gif
係呀!由Sigmas 供電去Sirius果條拖板線!
俾老闆毒....叫我拎番去玩幾日;一試就各方面都有提升!
價錢 ...

495 英磅 差不多啦。
將條 PCOCC hi fi 線當拖板線用,
你都富貴羅。{:6_176:}

chuwing 發表於 2013-6-8 00:41

plnl88 發表於 2013-6-8 00:37 static/image/common/back.gif
495 英磅 差不多啦。
將條 PCOCC hi fi 線當拖板線用,
你都富貴羅。

佢賣廣告都係推薦做拖板線Wor !{:6_141:}

plnl88 發表於 2013-6-8 00:45

chuwing 發表於 2013-6-8 00:41 static/image/common/back.gif
佢賣廣告都係推薦做拖板線Wor !

PC OCC 喎。勁多層防干擾層喎。
比條廣告 LINK 睇睇。

fatkie 發表於 2013-6-8 00:51

兩位大師招來招住... 已經去到唔係一般用家可以插到嘴既境界 {:6_235:}
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: 電源+拖板 請教...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。